SA PİNTO : BURAYI HEP İSTEDİM

SA PİNTO :  BURAYI HEP İSTEDİM
SA PİNTO : BURAYI HEP İSTEDİM

Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni teknik direktörü Ricardo Sa Pinto ilk kez basın mensupları ile bir araya geldi. Asbaşkan Müslüm Özmen'in de katıldığı toplantıda Pinto hedeflerini ve gelecekle ilgili açıklamalarda bulundu.

ÖZMEN : YENİ HİKAYELER YAZIYORUZ
Yeni teknik direktör Ricardo Sa Pinto'nun basın toplantısında konuşan Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, "Şu ana kadar ekip çalışmasıyla başarılı sonuçlar aldık. Bundan sonrada Pinto ile aynı başarıyı sürdürmek istiyoruz. Burada bir hikaye yaxıldı ve bundan sonra da yeni hikayeler yazmaya devam edeceğiz" dedi.

SA PİNTO : BÖYLE BİR ORTAMDA OLMAYI HEP İSTEDİM
Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni teknik direktörü Ricardo Sa Pinto, Gaziantep'e geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Gaziantep çok güzel bir yer. Burası başarılı olmak isteyen bir yer. Buda benim hoşuma gitti. Buraya gelmemde emeği olan başta Müslüm başkan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Gaziantep Futbol Kulübü olarak daha iyi yerlere gelmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

COUSERİO İLE KONUŞTUM
Pinto Gaziantep’e gelirken daha önce Gaziantepspor'da görev alan Couserio ile görüştüğünü belirterek, "Buraya gelmeden Couserio ile görüştüm. Eski futbolcularla görüştüm. Söyledikleri gibi çok güzel bir yer. Gaziantep Futbol Kulübü’nde başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.