Başkan Özkeçeci'den bakanlara ziyaret

Başkan Özkeçeci'den bakanlara ziyaret
Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkçeci, 3 Şubat'ta Karataş Spor Merkezi'nde İl Kongresi öncesi Ankara’ya çıkarma yaptı.

Kongrede yeniden aday gösterilen Özkeçeci, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü makamında ziyaret Kongreye davet etti. Özkeçeci, ziyaret sonrası parti bayrağını daha yukarılara asmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

AK Parti Gaziantep Teşkilatı’nın 3 Şubat’ta gerçekleşecek il kongresinde yeniden aday gösterilen mevcut Başkan Eyup Özkeçeci, Ankara’ya çıkarma yaptı. Kongre hazırlıklarını bire bir takip eden Özkeçeci, Gaziantep’teki yoğun çalışma temposuna ara vererek kongre daveti için Ankara’ya gitti. Özkeçeci’nin ilk durağı Adalet Bakanlığı oldu. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü makamında ziyaret eden Başkan Özkeçeci, kongre davetiyesini teslim etti.

Korona virüsün Türkiye'de görüldüğü Mart ayında kongrelere ara verilen AK Parti'de, Ağustos ayının sonunda yeniden kongrelerine başlamıştı. Ağustos ayında başlayan 7. Olağan Kongre Sürecinde Gaziantep'te 7 ilçede kongreler tamamlanmış, kongrelerin yapılmadığı Oğuzeli ve Araban İlçelerine ise atama yapılmıştı. Atamalar ile birlikte Gaziantep'te 9 ilçede kongre süreci sona ererken gözler İl Kongresine çevrildi. AK Parti Gaziantep Olağan İl Kongresi'nin 3 Şubat'ta Karataş Spor Merkezi'nde düzenleneceği bildirildi.

ANKARA’DA BAKANLARA ZİYARET

AK Parti Gaziantep teşkilatında kongre heyecanı yaşanıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı kongre 3 Şubat’ta gerçekleşecek. Kongre öncesi AK Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci, Ankara’da bakanları ziyaret ederek kongreye davet ediyor. Özkeçeci, 2023 seçimlerinde AK Parti bayrağını en üste çıkaracağını belirterek, “3 Şubat'a vakit var. Partimize rekor başvuru var. İnternet ve sosyal medya üzerinden partimize katılım sağlanıyor” dedi.

BU EKİP GAZİANTEP VE AK PARTİ BAYRAĞINI EN YUKARIYA ASACAKTIR

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı için 3. döneme hazırlanan Özkeçeci, görev süresi boyunca teşkilatla başarıdan başarıya koştuklarını söyledi. 6 büyük seçim geçirdiklerini anlatan Özkeçeci, “Bütün seçimlerde de milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımızın katkısıyla başarıya ulaştık. Gaziantep AK Partimizin bayrağını her zaman en yukarıya taşımıştır. Bu teşkilat 15 Temmuz ihtilali de gördü. Hepsinden alnının akıyla başarıyla geçti. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle bu görev şahsıma yeniden tevdi edildi. İnşallah 2023 seçimlerine bu ekip Gaziantep ve AK Parti bayrağını en yukarıya asacaktır” dedi.

“GAZİANTEP’E YAKIŞIR BİR EKİP OLACAK”

“Kadınlarımız, gençlerimiz teşkilatın isimsiz kahramanlarıdır” diyen Özkeçeci, şöyle devam etti: “Kadın kolları hane hane gezerek partimizi anlatıyorlar. Teşkilatımızla omuz omuza çalıştık, bundan sonra da dava ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz. Kongremiz de Gaziantep’e yakışır bir ekip olacak. Şu anda rekor bir başvurumuz var. Partimize ciddi bir teveccüh var. İl yönetim kurulu olmak isteyenlerin başvuruları bundan sonra da alınmaya devam edilecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.