Kimler Liposuction Yaptırabilir?

Kimler Liposuction Yaptırabilir?
Fazla kiloları olan ve vücudundaki bazı bölgelerde fazlalıkları bulunan erkek ve kadınların en çok tercih ettiği işlemler arasında liposuction yer alıyor.

Fazla kiloları olan ve vücudundaki bazı bölgelerde fazlalıkları bulunan erkek ve kadınların en çok tercih ettiği işlemler arasında liposuction yer alıyor. Her geçen gün gelişme kaydeden ve yaptıran herkesin sorunsuz bir şekilde memnun kaldığı bu işlem bölgesel olarak zayıflama işlemi olarak da adlandırılıyor. Liposuction yapı itibariyle hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilen bir işlemdir.

Ağrısız ve acısız bir şekilde uygulanan bu işlem sonrasında kalçada, basende, bacaklarda, dizlerde, kollarda, karın ve bel bölgesinde bulunan tüm fazlalık yağlardan kurtulmak mümkündür. Fazla kilolu olmamanıza rağmen, bölgesel olarak sizleri rahatsız eden yağ dokuları mevcutsa, bu işlem sayesinde kısa sürede kurtulmanız ve bölgesel olarak fit görünmeye başlamanız da oldukça mümkündür.

Liposuction Nedir?

Bölgesel olarak zayıflama ya da bölgesel olarak biriken yağların alınması işlemi liposuction olarak adlandırılır. Basen bölgesinde, bel bölgesinde, karın bölgesinde, bacaklarda ve kol sarkmalarında meydana gelen yağların alınması işlemi olarak da özetlenir.

Alanında uzman doktorlar tarafından enjekte yöntemiyle çekilen bu yağ dokularının olduğu yerlere estetik dikiş atılarak hiçbir leke ve iz bırakılmaz. Bölgesel fazlalıkların görüldüğü her yere bu işlem yapılabilir. Lokal anestezi ya da genel anestezi verilerek uygulanan bu işlem özellikle de diyet programı ve spor programı sonucunda kurtulamadığınız yağlardan kurtulmanız için uygulanır.

Kimler Liposuction Yaptırabilir?

Her estetik operasyon da olduğu gibi bu operasyonda da yapılabilmesi için elbette bazı şartlar mevcuttur. Kontrollü bir şekilde diyet yapılmasına rağmen ve özellikle de sıkı bir spor programına tabi kalınmasına rağmen kurtulamayan kişiler, ideal liposuction fiyatları kapsamında bu işlemi yaptırabilirler.

Herhangi bir kalp hastalığı bulunmayan, yeni doğum yapmamış olan, diyabet ve buna benzer sistemik sağlık sorunları bulunmayan kişiler çok daha gönül rahatlığıyla bu işlemi yaptırabilirler. Gerekli önlemler alındıktan sonra ve risk faktörleri de belirlendikten sonra daha rahat bir şekilde bölgesel zayıflamaya geçilebilir.

Vücutta En Uygun Liposuction Bölgesi

Bölgesel zayıflama estetiği yaptıracak olan kişiler elbette vücutta en uygun bölgelerin hangisi olduğuna dair merak ederler. Herhangi bir sağlık problemi bulunmayan şahıslar, ideal olarak belirlenen liposuction fiyatları ve kolay ödeme seçenekleri kapsamında vücudun basen bölgesine, karın bölgesine, bel bölgesine, bacak bölgesine, diz bölgesine ve kolların alt kısım bölgesine uygulanabilir. Bu bölgeler bu işlem için en uygun olan bölgelerdir ve gönül rahatlığıyla uzman doktorlara yaptırılır.

Liposuction Sonrası İyileşme Süreci

Lazer yöntemi kullanılarak ya da daha geleneksel ve alternatif tıp yöntemleri kullanılarak yapılan işlem sonrasında iyileşme süreci de oldukça verimlidir. Estetik dikişler doktorlar tarafından düzenli olarak kontrol edilir. İşlem sonrasında 4 ile 8 hafta arasında bir iyileşme süresi mevcuttur. Bu süre içerisinde hasta günlük yaşantısına da sorunsuz bir şekilde dönebilir.

 Dikişler alındıktan sonra yaklaşık 1 hafta içerisinde hasta genel durumunda daha verimli bir iyileşme kaydetmeye başlar. Normal egzersizlere de devam edilir. Lazer uygulaması ile normal yağ aldırma uygulaması arasında en uygun hangisiyse ona karar verilir ve öncesi sonrası karşılaştırmalar yapılarak sonuçların ne kadar başarılı olduğu da ortaya konur.

Liposuction Fiyatları 2021

Bölgesel olarak yağ dokusu fazlalığı olan ve bir an önce bundan kurtulmak isteyenler için bölgesel zayıflama işlemleri her geçen gün gelişme ve yayılma kaydetmeye devam ediyor. Özellikle de 2021 liposuction fiyatları, ideal fiyatlar olduğu için herkes tarafından daha kolay şekilde yapılıyor ve her zaman uzman doktorlardan bu konuda yardım almak daha doğrudur.

https://www.privacyestetik.com/liposuction/ <-- hakkında bilgi için hemen tıklayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.