Kilis Belediye Başkanı, Başkan Kaplan'ı ziyaret etti

Kilis Belediye Başkanı, Başkan Kaplan'ı ziyaret etti
Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Kaplan Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan’ı Gaziantep’teki iş yerinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıl görevi başında rahatsızlanarak vefat eden Kilis Belediye Başkanı Abdi Bulut’un yerine seçilerek Kilis Belediye Başkanı olan Servet Ramazan, yaptığı paylaşımında ziyaretle ilgili olarak; “TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan'ı ziyarette bulunduk.Nazik misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.
Başkan Kaplan’a el yazması hattat işlemeli tablo hediye eden Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, başta Hacı Mihti Kaplan ve Selahattin Kaplan olmak üzere Kaplan ailesine Kilis’e verdikleri desteklerden dolayı ayrıca teşekkür etti.
Kaplan: “Kilis’e desteğimiz devam edecek..”
Kaplan Kardeşler Tekstil
Yönetim Kurulu Başkanı ve TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan ise yaptığı açıklamada, ziyaretlerinden dolayı Kilis Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti.
Başkan Kaplan, sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda; “Bugün Kilis Belediye Başkanı Sayın Servet Ramazan ve ekibi bizi biyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkan’a ve ekibine Teşekkür ederim”dedi.
Başkan Kaplan, Kilis ve Elbeyli ilçesine imkanları ölçüsünde desteklerinin her zaman devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.