J plasma Nedir?

J plasma Nedir?
Yeni nesil bir uygulama olan j plasma konforlu ve kalıcı olması açısından vücut şekillendirme de ve deri sıkılaştırmada kullanılır.

Geliştirilmiş en yeni ve en son teknolojilerden biri olan j plasma vücudun şekillenmesinde kullanılır. Uzman doktorlar tarafından hedeflenen bölgeye gönderilen yüksek ısı burada bulunan yenileyici hücre ve harekete geçirir. Helyum gazı ve radyofrekans dalgalarının kombine edilerek kullanıldığı j plasma tedavisi ile gençleşmek mümkündür. J plasma ile gönderilen ısı deriye zarar vermeden alt dokuya geçer. Plasma enerjisi ile deri altında bulunan bağ dokular en iyi şekilde sıkılaşarak gergin bir vücut yapısı elde edilir.

J Plasma Kimlere Uygulanır?

J plasma vücut şeklinden memnun olmayan bay bayan tüm bireylere uygulanır. Yaşın ilerlemesi ile beraber deride meydana gelen sarkma ve gevşemeler j plazma teknolojisi ile sıkılaştırılmaya çalışılır.

J Plasma

Yeni nesil bir uygulama olan j plasma konforlu ve kalıcı olması açısından vücut şekillendirme de ve deri sıkılaştırmada kullanılır. Derisi sarkmış vücudun toparlanması için helyum gazı ve radyo frekans dalgaları kullanılır. Vücuda gönderilen ısı ile kolejen üretimi harekete geçerek cildin yenilenmesi sağlanır. Kullanılan bu yöntem ile gevşemiş ve sarkmaya meyilli vücut sıkı bir hale getirilerek gençleşmesi sağlanır. Günümüz insanları tarafından sık sık tercih edilen j plasma teknolojisi parlak ve pürüzsüz bir cilt yapısı meydana getirir.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Burunda meydana gelen fiziksel ve şekilsel bozukluklar burun estetiği ile giderilir. Burun estetiği yöntemleri içerisinde açık rinoplasti ve kapalı rinoplasti bulunur. Bunun dışında burun dolgusu yöntemleri ile de burun estetiği yapılır. Kullanılan yöntemler tamamen kişilerin isteği doğrultusunda gerçekleşir. Günümüz teknolojisi burun estetiğinde başarı oranını her geçen gün arttırıyor.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Yüz ifadesini doğrudan etkileyen burun, yapılan müdahalelerle estetik bir forma kavuşur. Burun estetiği sırasında hastalara genellikle anestezi uygulanır. Kullanılacak yönteme bağlı olarak plastik cerrah sağlıklı bir şekilde operasyonu tamamlar. Açık rinoplasti de doktorun ilerlemesi kolaydır. Fakat iz kaldığından dolayı bu teknik pek tercih edilmiyor. Kapalı rinoplasti her ne kadar doktorun ilerlemesini zorlaştırsa da işlem sırasında yüze herhangi bir kesi atılmaz.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği fiyatları her yıl güncellenerek ilgili kişilere duyurulur. Fiyatlar tercih edilen kliniğin sunacağı hizmetler doğrultusunda belirlenir. Burun estetiği fiyatları doktorun deneyimini hastanın beklentisini ve kullanılacak yönteme bağlı olarak şekillenir.

Meme Büyütme Nasıl Yapılır?

Meme formunun küçük olmasından rahatsızlık duyan birçok bayan meme büyütme ameliyatı ile hacimli ve dolgun göğüslere sahip olur. Ameliyata başlamadan önce istenilen göğüs formu belirlenir ve bu doğrultuda silikon ya da yağ dolgu malzemesi tercih edilir. Meme büyütme operasyonunda doktor seçimi son derece önemlidir aksi takdirde olumsuz durumlarla karşılaşılabilir. Genel anestezi altında yapılan meme büyütme operasyonu vücut hatlarına uygun şekilde ayarlanan büyütme işlemi ile tamamlanır.

Meme Büyütmede Kullanılan İmplant Çeşitleri

Meme büyütme operasyonunda kullanılan implantlar hastanın ve doktorun tercihi sonucunda belirlenir. Salin meme protezleri içerisinde tuzlu su bulunur. Göğüs içerisine boş bir şekilde yerleştirilen bu silikon içerisine istenilen miktarda tuzlu su doldurulur. Silikon protezler içerisinde silikon ya da polimer bulunur. Katı ve akışkan bir yapıya sahip olan bu implant çeşidi doğal bir görünüm sağlar.

Meme Büyütme Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Meme büyütme ameliyatından sonra göğüs bölgesi hassas olacağından dolayı darbelere karşı korunmalıdır. Ağır ve fiziksel egzersizlerden uzak durmak gerekir. 6 ay boyunca tavsiye edilen sporcu sütyeni kullanılmalıdır. Meme büyütme ameliyatından sonra kontrol için sık sık doktora gidilmesi gerekir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.