Brawl Stars İndirme ve Pc'de Nasıl Oynanır?

Brawl Stars İndirme ve Pc'de Nasıl Oynanır?
Brawl Stars İndirme ve Pc'de Nasıl Oynanır?

Sadece lansman öncesi bile büyük bir popülariteye ulaşan Supercell çıkışlı Brawl Stars, çok kısa bir sürede çocukların favori video oyunu olmayı başardı. 2017 yılında Lansmanı yapılan Brawl Stars, 2018 yılında tam sürümü ile piyasaya bomba gibi bir giriş yaptı. Tabii ondan öncesinde oyunun sadece Lansman zamanında bile 6 milyon dolar civarında bir gelir elde ettiği bilinmektedir. Yani oyun daha piyasaya tam olarak çıkmadan önce büyük bir patlama yaşadı. Şu an Supercell firmasının en popüler oyunu Clash Royal’dır ve Clash Royal’ı Brawl Stars takip etmektedir. Her geçen gün daha çok oyuncu kazanan Brawl Stars, yapılan çeşitli anket çalışmalarına göre küçük çocukların favori video oyunudur.

Brawl Stars Neden Bu Kadar Popüler?

Brawl Stars oyununun bu denli popüler olmasının birçok sebebi vardır fakat asıl neden, küçük çocuklara hitap etmesi ve aynı zamanda kolay oynayış mekaniklerine sahip olmasıdır. Küçük yaştaki çocuklar, hem kolay oynanabilen hem de iyi grafiklere sahip olan oyunlara büyük ilgi duymaktadır. Brawl Stars gibi ücretsiz olan oyunların çoğunda isteğe bağlı oyun içi eşya satın alımı bulunmaktadır. Yani birçok oyuncu, oyunlara gerçek para vererek rakiplerinin bir adım önüne geçmek istemiştir. Oyunun popüler hale gelmesinin bir diğer nedeni de budur. Bunların yanı sıra, oyunun ara yüzü yine küçük çocuklara hitap etmektedir. Yani sadece ara yüzden bile oyunu merak eden kişi sayısı bir hayli fazladır. Oyun çıkmadan önce iyi derecede PR hazırlıkları yapıldığı zaten sadece Lansmandan bile belli oluyor.

Brawl Stars ve Kadın Karakterler

Oyunun çok fazla kişiye hitap etmesinin asıl sebeplerinden bir tanesi, oyun içinde çok fazla kadın karakter olmasıdır. Normalde bu tarz oyunların hiçbirinde çok fazla kadın karaktere rastlanılmazken Brawl Stars oyununda durumlar biraz ters.

Brawl Stars, hemen hemen her alanda kadınlara destek verdiğini belli ederek ebeveynlerin de ilgisini ve takdirini kazanmış ve popülarite seviyesini arttırmayı başararak en çok oynanan oyunlar arasında zirvede kendine rahat bir şekilde yer bulmuştur. Brawl stars oyununu bilgisayarda oynamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız, açılan sayfada brawl stars apk dosyasını indirin ve sayfanın altında önerilen gameloop emülatörünü bilgisayara indirin ve kurun, kurulum bitince indirdiğiniz apk dosyasına çift tıklayın ve oyun 1dakika içinde hazır olacaktır.

Brawl Stars indir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.