Özel Sevgi Hastanesinde 8 Mart Kadınlar günü kutlandı

Özel Sevgi Hastanesinde 8 Mart Kadınlar günü kutlandı
"'Daha güçlü kadınlar, daha güçlü ve sağlıklı bir toplum' anlayışı ile kadın istihdamına büyük önem veren Özel Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan, çalışan sağlıkçıların ve hastaların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. "

Özel Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan, hastanede görev alan sağlık çalışanı kadınları ve hastaları ziyaret ederek bu özel günlerini karanfiller ile kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Özel Sevgi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sevcan, "Hastanemizde de kadın istihdamına önem veriyor ve bu konuda ciddi adımlar atıyoruz. Ülkemizde, her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınlarımızın her alanlarda daha fazla temsil edilmeleri ve etkin rol üstlenmeleri övünç kaynağımızdır.

Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız her zaman baş tacımız olmuştur. Bu özel günün bütün kadınların hak ettiği yere gelmesi, eşit bireyler olarak toplumda kabul görmesi ve bütün sorunlarının çözümünde fayda sağlayacak bir gün olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutluyorum" dedi.

Hastane çalışanları ve hastalar ise bu özel günde kendileri için düzenlenen etkinlik nedeniyle teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.