İSMAİL ACAR HADDİNİ AŞMIŞTIR

İSMAİL ACAR HADDİNİ AŞMIŞTIR
İSMAİL ACAR HADDİNİ AŞMIŞTIR

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu, Gaziantepli antrenörler ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek Gaziantep Futbol Kulübü alt yapısına adeta isyan etti. Savcılıoğlu, alt yapı koordinatörü İsmail Acar’ın haddini ve gayesini aştığını ifade etti.

NELER OLDU?
Yıllardın buyana Gaziantep Futbol Kulübü alt yapısından bir tek oyuncu bile çıkmazken buna rağmen alt yapı sorumlusu İsmai Acar, gerek Gaziantepli oyuncuları gerekse antrenörleri kulüpten tek tek uzaklaştırdı. “Buraya bir Gaziantepli giremez” diye söylemlerde bulunan İsmail Acar’ın son vukatı ise kulüpte çalışan antrenörlerin TÜFAD Kahramanmaraş Şubesi’ne üye olması için baskı kurduğu öğrenildi. Bunun üzerine TÜFAD Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu, harekete geçerek açtı ağzını yumdu gözünü.

BÜYÜK KATILIMLI TOPLANTI
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu ve Gaziantepli antrenörler bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Savcılıoğlu, “2017 yılında başlayan yeni yapılanma ile adı vizyonu ve misyonu değişerek Gaziantep Futbol Kulübü olan ve özlenen Süper Lig kalitemizi yeniden bizlere kazandıran kulübümüze ilk günden bu güne kadar destek verdik, vermeye devam edeceğiz.
A takım seviyesinde hiçbir sorun yaşamadığımız ilişkilerimizi hep üst düzey tuttuğumnuzun bilinmesini isteriz” dedi.

ACAR DÜŞMANLIK YAPTI
TÜFAD Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu ve Gaziantepli teknik adamlar, A takımla uyumlu çalışmalarına rağmen Alt yapıyla birlikte uyum sağlayamadıklarını dile getirip, alt yapı sorumlusu İsmail Acar’ın adeta düşmanlık yaptığını açımlayarak, “2017 tarihinde başlayan Tüfad Gaziantep Şubesi üyeleri ve şahsımla olan Gaziantep FK alt yapı gelişim sorumlusu ismail Acar ve ekibinin sıkıntısının düşmanlığının amaç ve gayesi haddi aşmıştır. Sn. İsmail Acar’ın Gaziantep ve Gaziantep’li antrenörlerle olan sıkıntısının bu toplantı ile çözülmesini belkide son bulmasını temenni ederek bir araya gelip basın toplantısı organize etme kararı aldık” diye konuştu.

KİN VE ÖFKESİNİ ANLAMIYORUZ
İsmet Savcılıoğlu, alt yapı sorumlusu İsmai Acar’ın Gaziantep’e karşı olan kin ve öfkesini anlamadıklarını dile getirerek, “şahsınız uzun yıllar Tüfad Gaziantep Şubesi üyesisiniz. Yıllardır içimizde ve yönetim kurulumuzda görev aldınız. Sürekli istişarede bulunduk. Gaziantep FK’da göreve başladıktan sonra derneğimize ve şahsıma karşı kin ve öfkesinin sebebini anlamış değiliz. Tüfad hiç kimse için şahsı bir misyon vizyon izlememiştir. İzlemezde.
Tüfad hiç bir kulüp başkanından alt yapı sorumlusuna idarecisine şu antrenör al! bu hocayla çalış demez ve referans olmaz. Her kulüp her sorumlu her yönetici lisansı bazında istediği antrenör ve hocayla çalışır. Bu hiç kimseyi ilgilendirmez ve bağlamaz. Tüfad bu durumda yaptırımcı olamaz” şeklinde konuştu.

KİMSE HOCALARIMIZA ÇAMUR ATAMAZ
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu, alt yapı sorumlusu İsmail Acar’ın çalışan veya çalışmayan antrenörler hakkında kötü konuştuğunu belirterek, “Yalnız hiç kimse çalışan bir antrenörümüze hatta çalışmayan bir antrenörümüze, derneğimiz üyesine kötü deme eleştirme çamur atma haddini gösteremez!

İSMAİL ACAR’A ZOR SORULAR
Göreve başladığı günden bugüne kadar, mensubu olduğun derneğe kuruma ve meslektaşlarına kastın nedir? anlamadık ve çözemedik. Şahsım nazarında işe alacağın antrenöre ilk sorusu ‘sen ismet’in adamısın” sorusu neden sorulur.
ikinci sorusu da “Tüfad’a gidiyormusun? olmuştur. Bu bir referans mıdır?
Tüfada gidiyorsun diye işten çıkarttığın antrenörün günahı ne?
Tüfad da dedikodu yapıyorlar söylemin niçin? ne duydun ne gördün açıklarmısın?
Şahsımla arkadaş olan veya Tüfad’a gelen gidenin suçu nedir?
Seninle buluştum yardımcılarınla beraber bu konular hakkında çok şey konuştum. Haklısın bunları yapmamız gerekir dedin ama sen dinlemedin bildiğini yapmaya devam ettin.
Şimdi, şu soruları biz sayın İsmail Acar’a sormak istiyoruz.
bugüne kadar Tüfad Gaziantep Şubesi üye antrenörleri hakkında sarf ettiğiniz sözleri söylediniz mi?
sn. ismail Acar sizin futbolculuk kariyeriniz nedir?
sn. ismail Acar sizin antrenörlük kareiyeriniz nedir?
sn. ismail Acar şuan ki sahip olduğunuz belge görev tanımızın için yeterlimi dir?
sn. İsmail Acar kadronuzda bulunan adı geçen Tüfad üyesi Gaziantepli antrenörlerle alakalı da bu düşüncelere sahipmisiniz!
sn. İsmail Acar Tüfad’a geliyor gidiyor diye görevine son verdiğin antrenör var mı?
sn. İsmail Acar yardımcın Ayhan Göz Tüfad’a gözcü gönderip kim var kim yok yoklaması yaptırıyor muydunuz?
sn. İsmail Acar Erzurum, İzmir, Elazığ, Bursa ve Kahramanmaraş ilindeki antrenörleri arayıp Gaziantep’te hoca yok, size ihtiyacımız var dediniz mi?
sn. İsmail Acar yardımcınız Ayhan Göz Gaziantep’teki tüm antrenörlerin referans başımıdır?
sn. İsmail Acar, Ayhan Göz hangi yetki ile hangi belge ve meslek tanımı ile antrenörleri sorugaya çeker ses kaydı alır?
sn. İsmail Acar profesyonel yapıp sokağa attığınız kulübün maaşlı futbolcuları nerde ne yapmaktadır?
Gaziantep’te faliyet gösteren amatör takımlar ve spor okulları ile ilişkileriniz nasıl?
Amatör takımlardan transfer ettiğiniz oyuncular ile o takımın hocalarının resim çektirerek oyuncumuzu Gaziantep FK’ya verdik demeleri sizi niye rahatsız etmektedir?
Her genel kurulda bahsedilen milli takıma şu sayıda oyuncumuz gidiyor deniliyor. Bu oyuncular kim? Hangi yaş grubundaki milli takımda oynadılar?
Tarafımızdan organize edilen 2008 doğumlu çocuklar için düzenlenen turnuvaya yazı ile çağrıldığınız halde neden bizi turnuvaya çağırmadılar diye TÜFAD’ı ve şahsımı başkana şikayet ettinizmi?.
İsmail Acar antrenörlerinizden Emin Yıldırım hangi takımda çalışmaktadır?
Hangi TFF kurusunu tamamlayarak U-21 ve en alt yaş katagorisnde antrenör olmuştur?
Şuan nerede dir? kulüpten maaş almaktamıdır?
İsmail Acar şuan gençlik gelişim sorumlunuz olan Kadir Ardıç hocanızın kulüple olan bağı nedir?
Kulübü kaç gün uğramıştır. Maaşı ne kadardır?
TFF’nin FGD çalışma talimatları hususu hakkında uyarı aldınız mı?
Tarafınızdan belgesi çalıştırılan hocalara kulübe uğramadan maaş vermeye ne zaman başladınız?
Gaziantep Tüfad şubesinden tüm alt yapı antrenörlerinizle beraber Kahramanmaraş şubesine nakil yaptırmak istediğiniz doğrumu dur? yolunuz açık olsun anında TÜFAD yönetim kurulu olarak onay veririz.
Türkiye’de şu an parmakla gösterilen alt yapı imkanların’ın olduğu Gaziantep’te 4 yılda bir oyuncu niçin üretemediniz.
Bana Mirza ve Mustafa Bozan deme, onların nereden geldiğini herkes biliyor.
Dünyada Türkiye Türkiye’de Gaziantep desturu ile hareket eden bir kulüp başkanın olduğu şehirde Gaziantep’de antrenör yok diyen bir Alman var. İşte buyur antrenörler…
Pro lisans 12
Teknik Direktör 3
Uefa Elit A 3
Uefa A 35
TFF A 2
UEFA B 68
TFF B 28
TFF C 206
Profesyonel kaleci 4
B kaleci 2
Kondistyoner 2
Sucauut 3
38 fahri
Toplamda 383 antrenör bünyemizde bulunmaktadır.
4 uefa kupası katılım (3 tur roma galibiyeti)
12 şampiyonluk
13 play-off
8 küme hattından kurtarılan takım
bu başarı istatistiklerinde Gaziantepli antrenörlerin başarı grafiğidir. Kiralık olarak alınmış antrenör lisansı yoktur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.