Aristo Diyeti Nedir? Aristo Diyeti İle Zayıflama

Aristo Diyeti Nedir? Aristo Diyeti İle Zayıflama
Aristo diyeti bitkisel bazlı beslenmeye dayanan, hayvansal proteinlerin ve glütenin azaltıldığı, bilinçaltı temizliği ve terapilerle desteklenen bir beslenme modelidir.

Aristo diyeti yaparak ilk ay mevcut kilonuzun %10’unu verebilirsiniz. İlk hafta 1 beden, ilk ay 2 beden incelebileceğiniz aristo diyeti ile ruhunuzu ve bedeninizi hafifletin. Aristo diyeti nedir ve nasıl yapılır?

Aristo Diyeti Nedir?

Aristo diyeti bitkisel bazlı beslenmeye dayanan, hayvansal proteinlerin ve glütenin azaltıldığı, bilinçaltı temizliği ve terapilerle desteklenen bir beslenme modelidir. Aristo diyeti ile hem bedeniniz hem ruhunuz hafifler, daha enerjik ve mutlu hissettiğiniz gibi zorlanmadan ve en önemlisi aç kalmadan kilo verebilirsiniz.

Aristo diyeti Dr. Gönül Ateşsaçan tarafından bulunmuş bir beslenme modelidir. Bu konuda detaylı bilgi almak için “Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam” kitabını okuyabilirsiniz. Hayvansal proteinlerin ve glütenli gıdaların tüketilmesinin hiç sağlıklı olmadığını savunan Dr. Gönül Ateşsaçan ismini ünlü filozof Aristoteles’den alan bu Aristo beslenme modelini geliştirmiştir.

Aristo Diyeti Nasıl Yapılır?

Aristo diyeti kişinin eksiklerine ve ihtiyaçlarına göre kişiye özel olarak hazırlanan beslenme ve yaşam modelidir. Aristo diyeti yaparken hem bedensel olarak hem de fiziksel olarak hafiflemiş hisseder hem de daha enerjik ve dengede olursunuz.  Aristo diyeti zihinsel ve bedensel olarak hafifleme sağlayan kombine bir zayıflama modelidir.

Aristo diyetinde hayvansal proteinler ve glütenli gıdalar tüketilmez. (Azaltılır) Daha çok meyve ve sebze tükettiğiniz bu diyet modelinde genel olarak hayvansal proteinler yerine bitkisel bazlı proteinler tüketilir ve bitkisel beslenme modeline geçilir.

Çeşitli terapilerle bilinçaltı temizliği yapılarak kişinin neden yemek yeme ihtiyacı duyduğu bulunarak bu tedavi edilebilir. Aristo diyetinin bu kadar başarılı bir diyet olmasının bir diğer sebebi de; aristo diyeti yapacak kişiye çeşitli testler yaparak neden kilo veremediği ve neden kilo aldığı anlaşılır. Buna uygun hazırlanan aristo diyetini yaparken vücudun tüm ihtiyaç ve eksikleri karşılandığı için herhangi bir zorlanma olmadan yemek yeme ihtiyacı durur. Böylece aç kalmadan ve zorlanmadan kilo vermeye başlar.

Dr. Gönül Ateşsaçan İle Aristo Diyeti

Aristo Diyeti yapmanın çeşitli yöntemleri var. Eğer tüm sürecin profesyonel bir şekilde takip edilmesini istiyorsanız en doğrusu Gönül Ateşsaçan ile görüşmek olacaktır. İstanbul’da yaşıyorsanız kendisi ile birebir görüşerek kliniğinde analizlerinizi ve diyet sürecinizi başlatabilirsiniz.

Aristo diyetini İstanbul dışında yaşayıp yapmak isteyen çok fazla insan olunca uzaktan destek vermeye başladılar. Uzaktan diyet programında bir tutam saç teli gönderiyorsunuz ve bu çeşitli testlere tutularak; neden kilo veremediğinizi ve neden kilo aldığınızı, eksik vitamin ve mineralleriniz, hassas organlarınız ve hormonal dengesizliklerinizi buluyorlar.

Bunun üzerine size her hafta takipte oluyorsunuz ve size her hafta yeni bir liste ve tarifler gönderiliyor. Sorularınızı sorabileceğiniz asistanınız whatsapp üzerinden sürekli destek veriyor ve motivasyonunuzu arttırıyor. Böylece zayıflama serüveninizde hep sizi düşünen ve yanınızda olan bir arkadaşınız oluyor. Bu yüzden aristo diyeti oldukça başarılı sonuçlar alan bir diyet programı.

Aristo Diyeti ile Kaç Kilo Verilir?

Aristo diyetine başladığınız ilk ay kilonuzun %10’unu rahatlıkla verebilirsiniz. Örnek olarak 80 kiloysanız %10’u olan 8 kiloyu ilk ay vererek 72 kiloya düşersiniz. Aristo diyetine devam ettiğiniz süreçte her ay kilo vermeye devam edersiniz. Aristo diyeti yapanlar genelde bunu rahatlıkla, zorlanmadan verebiliyorlar.

Aristo Diyeti Avantajları

Aristo diyetini diğer zayıflama yöntemlerinden ve diyetlerinden ayıran birçok özellik var.

  • Çeşitli testler yapılarak vücudunuz tam olarak ihtiyacı olan şeyler belirlendiği için diyet sürecinde zorlanmıyor ve acıkmıyorsunuz.
  • Verilen listeler ve tarifler çok zengin, aç kalmanız mümkün değil. Aç kalmadan, her gün güne mutlu uyanarak kilo veriyorsunuz.
  • Hayvansal proteinlerin birçok sağlık sorununa yol açtığı ve aslında tüketilmemesi gerektiği birçok araştırmada bilimsel kanıtlandı. Gönül Ateşsaçan’da bunu söylüyor hayvansal gıdaların bizi yavaş yavaş öldürdüğünü ve daha mutsuz, huzursuz ve enerjisiz hissettirdiğini, bir an önce bitkisel bazlı beslenmeye geçmemiz gerektiğini söylüyor. Aristo diyeti buna tamamen uyan bir program
  • Aristo diyeti ile zayıflarken ayrıca daha enerjik, mutlu ve huzurlu bir ruh haline geçiyorsunuz. Cildiniz güzelleşiyor, canlanıyor.
  • İster klinikten destek alın, ister online olarak uzaktan destek alın fark etmiyor, çok gelişmiş bir takip sistemleri var. Sizinle gerçekten ilgileniyorlar, zorlanıp motivasyonu kaybettiğiniz anlarda dönüp sizinle arkadaş gibi konuşup motive ettikleri için tekrar motivasyonunu kazanıp diyete devam ederek zayıfladığını söyleyen çok kişi bulunuyor.
  • İlk ay kilonuzun %10’unu kaybediyorsunuz.
  • Bir süre sonra bu beslenme düzenine alışıyorsunuz ve hayatınız boyunca bu beslenme modelinde devam etmek istiyorsunuz. Dolayısıyla kısa süreli bir diyet olmuyor. Tamamen sizi, hayatınızı, bakış açınızı değiştiriyor. Bu yüzden de Aristo diyeti hayat kurtarır!

Online aristo diyeti yapmak için onlinediyetim.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Aristo diyeti hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.