AK Parti Şehitkamil'den örnek proğram...

AK Parti Şehitkamil'den örnek proğram...
AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı tarafından “Dava Adamlığı ve Teşkilatçılık” konulu istişare toplantısı düzenlendi.

Şehitkamil Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve moderatörlüğünü AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz’ın yaptığı istişare toplantısına konuşmacı olarak AK Parti kurucu il Başkanı ve Milletvekili Ahmet Uzer, eski İl Başkanı Ökkeş Eruslu, mevcut il başkanı Eyüp Özkeçeci, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu katıldı.
AK Parti’nin kuruluşundan bu yana görev alan il başkanlarının bir arada olduğu ve geçmişte partinin Gaziantep’te nasıl teşkilatlandırıldığının anlatıldığı toplantıda, geçmiş, hatıralarda canlandırıldı.
AK Parti Gaziantep Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Ahmet Uzer’in vefadan, eski il başkanı Ökkeş Eruslu’nun adaletten, mevcut il başkanı Eyüp Özkeçeci’nin ise birlik ve beraberlikten bahsettiği toplantıda, partinin kuruluşunda görev almış ve vefat etmiş olanlar için dualar okundu.
Yılmaz; “Yolumuzu Aydınlattılar.”
Proğramın ev sahibi ve moderatörü AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, konuşmasında “Dava Adamlığı ve Teşkilatçılık Konulu İstişare Toplantımıza, önceki dönem il başkanlarımız Ökkeş Eruslu ve Ahmet Uzer, Bizlere Tecrübelerini aktardılar. Yolumuzu aydınlatan tavsiyeleri ve önerileri için kendilerine şükranlarımı sunarım.”dedi.
Fadıloğlu; “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun”-
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “Önceki dönem il başkanlarımız ve dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek 'İstişare ve Değerlendirme' toplantımızı gerçekleştirdik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı ve kardeşliğimizi daim eylesin.”diye konuştu.
Uzer; “Eskisi olmayanın yenisi olmaz
Gaziantep’in Türkiye’de çok önemli bir rekora imza attığını dile getiren AK Parti Gaziantep milletvekili ve Kurucu il Başkanı Ahmet Uzer, “Ak Parti kurulduğundan bu güne 19 yılda üç il başkanı değiştiren başka bir il yok Türkiye’de. Gaziantep bu yönüyle Türkiye’de örnek bir il”dedi.

Uzer, eski yöneticilerin sürekli ziyaret edebilmesi, hal ve hatırlarının sorulması gerektiğini dile getirerek, “Eskisi olmayanın yenisi olmaz. Kimse bize inanmazken yanımızda olan her türlü riski alarak davasına sahip çıkan eski yönetici dava adamı kardeşlerimizi unutmamız gerekir” diye konuştu.

Özkeçeci’nin birlik beraberlik mesajı-
AK Parti Gaziantep’in kuruluşunda bulunan 12’nci üyenin kendisi olduğunu belirten İl Başkanı Eyüp Özkeçeci de, Dünyada 19 yıldır tek başına iktidar olan başka bir siyasi hareketin bulunmadığını belirterek, “Her konuda birlik ve beraberlik içinde 2023’te de iktidarımızı daha da güçlü bir şekilde devam ettireceğiz”diye konuştu.
Eruslu, Faizden kurtulmalıyız
Ak Parti Gaziantep eski il Başkanı Ökkeş Eruslu ise, partinin kuruluşunda yaşadıklarını şöyle anlattı. “ O gün inandığımız değerleri bugünde aynı heyecan ve inançla sürdürmeliyiz. Adaletten şaşmamalı, kalkılmalıyız. 2020 yılında faize ödenen para 170 milyar dolar. Bundan kurtulmalıyız. 170 milyar dolara 200 bin lira değerli iki artı bir 800 bin daire yapılabilir. Faize giden para fakire gitmeli. Ayrıca otomotivden alınan ÖTV kalkmalı. Fakir adam evini ve arabasını alabilmeli. İş bulabilmeli.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.