Gaziantep FK'de hedef üst sıralarda kalıcı olmak

Gaziantep FK'de hedef üst sıralarda kalıcı olmak
Gaziantep FK Asbaşkanı Müslüm Özmen, "Hedefimiz üst sıralarda kalıcı olmak. Ligde istikrarlı bir gidişatımız var. Bu istikrarı sezon sonuna kadar taşımak ve sezon sonunda hedefimiz olan Avrupa'ya gidebilmek istiyoruz." dedi.

Süper Lig'de çıktığı son 15 maçı kaybetmeyen, maç fazlası ve averajla liderliğe yükselen Gaziantep Futbol Kulübü'nün asbaşkanı Müslüm Özmen, istikrarlı gidişatı ligin sonuna kadar sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.
Özmen, önceki gün sahalarında karşılaştıkları MKE Ankaragücü'ne karşı 2-0'lık net bir skor elde ettiklerini kaydetti. Alınan sonuçtan dolayı mutlu olduklarını aktaran Özmen, teknik heyeti ve futbolcuları kutladı.

ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK
Müslüm Özmen, şöyle devam etti: "Çok önemli bir galibiyet aldık. Puan sıralamasında liderliğe yükselmek keyifli ve mutlu edici. İnşallah kalıcı oluruz. Bizim hedefimiz üst sıralarda kalıcı olmak. Ligde istikrarlı bir gidişatımız var. Bu istikrarı sezon sonuna kadar taşımak ve sezon sonunda hedefimiz olan Avrupa'ya gidebilmek istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz var. İnanıyorum ki el birliğiyle, takımımızın arkasında durarak bunu başaracağız."

HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜCÜ SAHİBİZ
Özmen, ligde artık "kolay" ya da "zor" diye nitelendirilebilecek bir müsabakanın olmadığını aktararak, "Şu an her takım birbirini yenebilecek güce sahip. Biz de o yüzden konsantrasyonumuzu her maça göre ayarlamaya çalışıyoruz. Galibiyet güzel ama şimdi bunu bir kenara bırakıp Sivas deplasmanına odaklanmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

SUMUDİCA’YA DESTEK VERDİ
Özmen, Ankaragücü karşılaşmasında teknik direktör Marius Sumudica'nın gördüğü sarı kartın ağır bir karar olduğunu savunarak, şunları kaydetti: "Biz hocamızla sürekli konuşuyoruz. Ancak 2 haftadır nedenini anlamadığımız şekilde Sumudica'ya kart gösteriliyor. Dün sadece saati gösterip maçın hızlanmasını istedi. Bunun karşılığı da sarı kart olmamalı. Bizim gördüğümüz şey buydu. Aksi bir durumun olduğunu da sanmıyorum ama hakem raporlarında bunu inceleyeceğiz. Zaten hocamızın bir yanlışı olduğunda biz özür dilemesini de hocamızı uyarmasını da biliriz. Ancak 2 haftadır hakemlerin Sumudica'ya olan ön yargılarını anlamakta zorlanıyoruz. Lütfen daha dikkatli ve daha sağduyulu davranılsın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.