DEVA Gaziantep’ten Kadınlar Günü Etkinliği

DEVA Gaziantep’ten Kadınlar Günü Etkinliği
DEVA Gaziantep’ten Kadınlar Günü Etkinliği

DEVA Partisi Gaziantep teşkilatı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Gaziantep genelinde beş farklı noktada kadınlara ulaşarak karanfil dağıttı.

DEVA Partisi Gaziantep Kadın Politikaları Başkanlığının organize ettiği etkinlikte partililer Balıklı Meydanı, Karataş, SANKOPARK önü ve Korutürk Caddesinde kadınlara karanfil dağıttı.

Etkinlikle ilgili ilgili bilgi veren DEVA Partisi Gaziantep Kadın Politikaları Başkanı Elif Kurt “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Gaziantep genelinde 2000 karanfil dağıtarak kadınların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Gaziantep genelinde çalışan çalışmayan tüm kadınlarımızın daima yanında olacağız.“ dedi.

Kurt, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün uzun bir tarihsel mücadelenin sonucu olarak ortaya çıktığını belirterek ”kadınlar hayatın her alanında zorluklarla mücadele ederek varlıklarını korumaya ve üretmeye çalışıyor. Bugün Gaziantep’te kadınlar her alanda çalışarak toplumsal hayatın bir parçası olduğunu göstermeye çalışıyor. Biz DEVA Partisi olarak kadınların her alanda temsil edilmesi için kadın kotası koyarak yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz” diye konuştu.

Diğer yandan Gaziantep DEVA Partisi İl Başkanı Ertuğrul Kaya ve parti teşkilatı Gaziantep’i Türkiye Kadınlar Futbol 2.Ligi’nde temsil eden Gazikentspor’un genç kadın futbolcularını antreman sahasında ziyaret ederek karanfil verdi.

Türkiye Kadınlar Milli Futbol Takımı’nda oyuncuları olan takımı tebrik eden Kaya “Gaziantep’te kadınları her alanda görmekten mutluluk duyuyoruz. Gaziantep’te milli takımda oyuncuları da olan bu takımımıza başarılar diliyor kadınlar gününüzü kutluyorum” dedi.

DEVA Partisi Gaziantep teşkilatının son etkinliği ise Oğuzeli’nde oldu. Oğuzeli’nde Şifa Köy Ekmeği evini ziyaret eden Eğitim Politikaları Başkanı Kemal Akaltun ve başkanlık üyeleri burada çalışan kadınlara kitap hediye ederek kadınlar gününü kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.