Bir peri masalı yaşanır mı?

Bir peri masalı yaşanır mı?
Sumudica, Gaziantep FK ile çıktığı karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmedi. Liderlik koltuğuna oturan Gaziantep Futbol Kulübü, bu sezon yenilmeyi unuttu. Kırmızı-Siyahlı takım son olarak Ankaragücü engelini 3 puanla geçerek, zirveye oturdu. 31 puanla ligin lideri olan Gaziantep Futbol Kulübü, bu sezonun flaş takımı oldu.

15 MAÇTIR YENİLMİYOR
Son haftalarda oynadığı futbolla büyük takımlara mesaj veren Gaziantep FK, maç fazlasıyla da olsa liderliğe yükseldi. Sumudica’nın öğrencileri, Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep FK, evinde Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ederek yenilmezliğini devam ettirdi.
15 maçtır bileği bükülmeyen Gaziantep FK, puanını 31'e çıkardı. Süper Lig’de oynadığı futbolla takdir kazanan Gaziantep Futbol Kulübü, bu sezon çıktığı 16 karşılaşmadan sadece ilk hafta Galatasaray'a yenildi.

OYNANAN FUTBOL KEYİF VERİYOR
Birçok futbolsever Sumudica’nın takımını izlemekten keyif alıyor. Ligde ilk 16 hafta geride kaldıktan sonra Gaziantep Futbol Kulübü artık zirve yarışı veriyor. Sumudica’nın bu yarışta geri kalmayı kabullenmeyeceği görülüyor. Birçok karşılaşmada hakem hatalarından dolayı puan kaybettiklerini ileri süren Gaziantep FK, bu çizgisini sürdürürse yeni bir peri masalı yazılabilir.

LİDERLİK ÇOK YAKIŞTI
Gaziantep Futbol Kulübü, Ankaragücü galibiyetinden sonra liderlik koltuğuna oturdu. 31 puana ulaşan Kırmızı-Siyahlı takımın Süper Lig’in yeni lideri olurken bu yükselişini sürdürme hedefinde. Bu hafta oynanacak olan Sivasspor maçıyla bunu devam ettirmek isteyen Kırmızı-Siyahlı takım, bu sezon Avrupa’ya gitme peşinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.