BERKAY

BERKAY
BERKAY

Berkay isimle tanınan ünlü şarkıcının soyadı Şahin’dir. 29 Aralık 1981 yılından doğan şarkıcının Ankara doğumlu olduğu bilinmektedir. Aslen ise Karadenizli’dir. Uzun seneler annesiyle birlikte İzmir’de yaşadıktan sonra şarkıcı İstanbul’a yerleşmiş ve burada yaşamaya başlamıştır. Özlem Katipoğlu ile 2016 yılında Bodrum’da dünya evine girmiştir. Evlilklerinden Arya ve Zeynep Mira adında iki de kızı bulunmaktadır. Çift sosyal medyada oldukça ünlenmiştir.

Müzik dünyasına ‘Ele İnat’ albümü ile giriş yapmıştır. Poll Production etiketiyle çıkan bu albüm ile 2010 yılında 14. İstanbul Fm Altın Ödülleri’nden ‘En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı’ ödülüne layık görülmüştür. 2011 yılında ise 17. Tv Video Müzik Ödüllleri’nden ve A.G.D. Ödülleri’nde ‘En İyi Çıkış Yapan Sanatçı’ ödülünü almıştır. Yine 2011 yılında 38. Altın Kelebek Ödüleri’nde ‘En İyi Çıkış Yapan Solist’ ödülünü alan şanatçı 2012 yılında ikinci ve aynı zamanda single albümü olan ‘Aşk Sadece’yi çıkarmıştır. Yine aynı İstanbul Kültür Üniversitesi ‘Yılın Pop Sanatçısı’ ödülünü Berkay’a vermiştir. Sanatçının yukarıda adı geçen albümleriniBerkay MP3 Şarkılarını indirtıklayarak ücretsiz indirebilirsiniz.

2014 yılında Aşk Melekleri adlı albümünü Avrupa Müzikle çıkarmıştır. 2015 yılında bu albüme ithafen 5. Engelsiz Yaşam Vakfı Ödülleri’nden ‘Yılın En İyi Albüm’ü ödülünü almıştır. 2015, 2016, 2017 ve 2019 yıllarında sırasıyla Benim Hikayem, Arabest, Yansıma ve İz albümlerini sevenleriyle buluşturmuştur. Giderek hayran kitlesi artan Berkay’a 2016 yılında 5. TURKMUSC Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Erkek Sanatçısı’ ödülü verilmiştir.Yeni Çıkan mp3ler indirsoldaki sayfadan aratmak suretiyle İki hece şarkısını + tüm şarkılarına ulaşın.

2019 yılında ‘Deliler’, ‘Deli Et Beni’ ve ‘İki Hece’ adlı single şarkıları çıkarmıştır. Doksana Bir Kala, Uygun Adım, Ey Aşk, Ben Sadece ve İsyanlardayım Berkay’ın çıkardığı diğer single parçalardır. 2020 yılında son olarak ise Kırgınım Ona adlı parçayı Müzik Play kanalında çıkarmış ve 2,5 milyonu aşkın dinlenmiştir.

Kaynak:Müzik indir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.