SUMUDİCA : Berna Gözbaşı ile konuştum

SUMUDİCA : Berna Gözbaşı ile konuştum
OLAY Spor’un geçtiğimiz hafta “Sumudica Kayserispor yolcusu” haberinin detayları ortaya çıkmaya başladı. Kırmızı-Siyahlı takım ile sezon sonuna kadar yoluna devam edecek olan Rumen teknik direktörün Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı ile görüşme yaptığı öğrenildi. Sumudica, “Berna Gözbaşı ile konuştum” diyerek bu transferi doğruladı.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica: "Denis Alibec mesaj attı, 'Şampiyonluk için Kayserispor'a gel' dedi. Orada 1,5 yılda 14 milyon €'luk yatırım yapan özel başkan Berna Gözbaşı ile konuştum. Yaza kadar sözleşmem olduğunu söyledim. Şu an hiçbir yere gidemem ama yaza bakarız” dedi.

DENİS ALİBEC MESAJ ATTI
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, daha önce Romanya’da teknik direktörlüğünü yaptığı şu anda Kayserispor forması giyen Denis Alibec’in kendisine mesaj attığını açıkladı. Sumudica, “Denis Alibec, Beşiktaş’ı 3-1 yendiğimiz maçın öncesinde bana mesaj attı. “Haydi şampiyonluk için Kayserispor’a gel dedi. ifadelerini kullandı.

KAYSERİ GÜNDEME GELDİ
Kayserispor’un Bayram Bektaş ile yollarını ayırmasının ardından Denis Alibec, eski teknik direktörüne davet gönderirken, Sumudica konu hakkında açıklamalarına devam etti. OLAY Spor’un her zaman olduğu gibi gerçek haberleri spor kamuoyuyla paylaşmaya devam ederken Sumudica’nın ise geçen hafta Kayserispor ile temas kurduğunu duyurmuştu ve Sumudica bu görüşmenin gerçek olduğunu açıkladı.

BERNA GÖZBAŞI İLE GÖRÜŞTÜM
Maris Sumudica, “Kayserispor’da aranan bir isim olduğumu biliyorum. Orada 1.5 yılda 14 milyon Euroluk yatırım yapan özel başkan Berna Gözbaşı ile konuştum. Yaza kadar sözleşmem olduğunu söyledim. Şu an hiçbir yere gidemem ama önümüzdeki yaz isterlerse anlaşabileceğimizi söyledim. Denis Alibec’in mesajına cevap verecek vaktim olmadı. Bu röportaj aracılığıyla”Yakında görüşürüz Denis” diyebilirim” dedi.

ALİBEC ŞANSIZ ANLAR YAŞADI
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik direktörü Marius Sumudica, Denis Alibec ile ilgili “Onu izledim, şansız anlar yaşadı. Olağanüstü işlerde yaptı. Türkiye’ye uyum sağlamak gerçekten kolay değil” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.