Şahinbey Belediyesi’nden Görev Başındaki Polislere Sıcak Çorba İkramı

Şahinbey Belediyesi’nden Görev Başındaki Polislere Sıcak Çorba İkramı
Şahinbey Belediyesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında görev başında olan polis ekiplerine çorba ve ekmek ikramında bulundu.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı nedeniyle Gaziantep genelinde 38 ayrı noktada görev başında olan polis memurlarına Şahinbey Belediyesi içlerini ısıtacak çorba ikramında bulundu. 38 ayrı noktada vatandaşın sağlığı ve güvenliği için görev başında olan polis memurlarının görev yaptığı noktalara Şahinbey Belediyesi tarafından araçlarla çorbalar getirilerek, polislere ikram edildi. Emniyet mensupları soğuk kış gününde içlerini ısıtan çorbanın ve unutulmamanın mutluluğunu yaşadı.

ÇORBALAR SOĞUK HAVADA EMNİYET MENSUPLARININ İÇİNİ ISITTI

Görev başındaki polisler yapılan ikramdan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Soğuk kış gününde içimizi ısıtan bu ikramdan dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” dediler.

VATANDAŞLARA DA İKRAM EDİLDİ

İşleri için araçları ile dışarıda olan ve polisin uygulama noktalarında duran vatandaşlara da Şahinbey Belediyesi personelleri çorba ve ekmek ikramında bulundu.

Vatandaşlar, Şahinbey Belediyesi’nin ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederek, “İşimiz gereği sokağa çıkmak zorunda kaldık. Soğuk havada polislerimizde görev başındalar. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, polislerimize ve bizleri düşünerek çorba ikramında bulundu kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.