Gaziantep Valiliği OSB’de anaokulu yaptıracak

Gaziantep Valiliği OSB’de anaokulu yaptıracak
Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde Anaokulu inşası için ihaleye çıkıyor

20 Ocak 2021 tarihinde saat 11.00’de Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İhale Salonunda OSB Anaokulu Yapım İşi yapım işi ihalesi yapılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından OSB Anaokulu Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Bahse konu olan ihale için 20 Ocak 2021 tarihinde saat 11.00’de Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İhale Salonunda OSB Anaokulu Yapım İşi yapım işi ihalesi yapılacak. İhaleyi kazanan firma sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlayacak. Firmanın yer tesliminden itibaren 360 (ÜçyüzAltmış) takvim günü içinde projeyi tamamlaması gerekiyor.

Detaylı bilgi için tıklayın (https://www.ilan.gov.tr/ilan/723152/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat- ihaleleri/anaokulu-yaptirilacaktir)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.