Kaliteli ve Doğa Dostu Ürünlerin Adresi Argon Kimya

Kaliteli ve Doğa Dostu Ürünlerin Adresi Argon Kimya
Kaliteli ve Doğa Dostu Ürünlerin Adresi Argon Kimya

Sektörde uzun süredir adından söz ettiren ve kaliteli ürünleriyle dikkat çeken Kimteks, yapı ve boya kimyasalları ile ön plana çıkmaktadır. Doğaya duyarlı ve çevreci bir şekilde faaliyet sürdüren Kimteks, uzun süredir çeşitli alanlarda aktif rol almaktadır. Çevreye duyarlı çalışma anlayışı ile ön plana çıkan, Kimteks, boya kimyasallarının yanı sıra pigment, Titanyum Dioksit, solvent katkı maddelerinin temininde de etkin rol oynayan firmalardan biridir.

Argon Kimya, Kimteks’in kalitesi ve tecrübesi ile bir araya gelerek güçlü bir partner ilişkisi ortaya çıkarmıştır. Argon Kimya, genel olarak Kimteks’in yapı ve boya kimyasalları alanında güçlü bir partneri olarak sektördeki yerini alır. Aynı zamanda tekstile yardımcı ürünlerin üretimi konusunda da Kimteks ile güçlü bir birliktelik sürdürmektedir.

Boya kimyasalları alanında geniş yer kaplayan bağlayıcı özellikli maddelerin teminini sağlayan Argon Kimya, birçok alanda bilinirliğini ve kalitesini müşteri ile buluşturmaktadır.

Argon Kimya,polimer emülsiyonları ve sentetik kıvamlaştırıcıların üretim adresi olarak bilinir. Asya ve Avrupa arasında önemli bir noktada yer alan Argon Kimya stratejik yapısı ve üretim kapasitesi ile geniş alanlara hitap eder. Kimteks’in distribütörlüğünü yaptığı Argon Kimya, 50’den fazla ülkeye yaptığı ihracatlarla üretim sektöründe geniş bir yer kaplamaktadır.

Argon Kimya Hizmet Alanları

Argon Kimya yılların tecrübesini çevreye dost ürünlerle bir araya getirerek beklentilerin ötesine geçmeyi başarmış bir firmadır. Bugüne kadar birçok sektör ve alanı destekleyici ürünlerin üretiminde aktif rol oynayan Argon Kimya, aynı zamanda çevreci özelliği ile tüm dikkatleri üzerine çeker.

Genel olarak, Argon Kimya bünyesinde üretimi gerçekleştirilen çeşitli malzemeler belli sektörlere hitap etmektedir. Argon Kimya’nın polimer emisyonlarının hizmet verdiği belli başlı sektörler vardır. Bu sektörleri aşağıda görebilirsiniz.

Boya ve Kaplamalar

BOPP bantlar ve etiketler için basınca duyarlı yapıştırıcılar

Yapı kimyasalları

Tekstil endüstrisi

Kâğıt ve halı endüstrileri

Nonwoven endüstrisi

Deterjan endüstrisi

Kimteks’in ürün portföyünde bulunan Argon Kimya ürünleri şu şekilde sıralanabilir; Arakril ADC 250, Arakril STA 565, Arakril ADC 500, Argoprint 160, Arakril AK 546, Arakril AK 550, Arakril STA 357.

Yapı ve boya kimyasalları hakkında daha fazla bilgi almak için www.kimteks.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.