Twitter’da Melike Tekstil yalanları... Melike Tekstil üretiyor, Türkiye’ye döviz kazandırıyor

Twitter’da Melike Tekstil yalanları... Melike Tekstil üretiyor, Türkiye’ye döviz kazandırıyor
Melike Tekstil işçileri, “ Fabrika sahibine atılan iddiaların tümünü yalanlayarak, bizi kimse zorla çalıştırmıyor. Biz kendi isteğimizle çalışıyoruz. Zaten fabrikamız % 10 kapasitesiyle çalışıyor” dediler.

Gaziantep’in en büyük tekstil firması olan, yaptığı dev ihracatlarla ülke ekonomisine katkıda bulunan ve kurulduğu günden beri de işçisinin her zaman yanında olan Melike Tekstil yöneticiler Koronavirüsün ortaya çıkmasından bu yana çalışan 3 bin sayısını ilk önce hastalığın duyulmasından hemen sonra ilk haftasında 10 Mart’tan itibaren % 25, 17 Mart’tan sonra % 25 ve son iki hafta da % 25 işçiyi izine ayırarak, böylece % 75’ini izine gönderimi ve % 25 ile de fabrikalarda küçük çaplı üretim yaparak mecburi ihracat ürünleri için çalıştırdıkları belirtilirken, işçilerin herhangi birisinde Koronavirüse rastlanmadığı ileri sürüldü.
BİRİLERİ ÜRETİMİ BALTALAMAK İSTİYOR
Gaziantep’te üretim ve istihdamı artırmak için büyük mücadele veren Gaziantep Organize Sanayi Bölgesindeki hakkında bazı ekonominin gelişmesini engellemek için sosyal medya üzerinden kampanyalar yaparak üretimin baltalanmasını istemelerine büyük tepk i olduğu iddia edildi.
YAPANLAR BELLİ
Gaziantep’e büyük yatırımlar yaparak yaklaşık 3 bin işçiyi istihdam eden Melike Tekstil’le her dönem birileri tarafından aleyhte kampanyalar yaparak şirket üzerinde büyük oyunlar oynandığını ve sonunda bunları yapanlarda hezimete uğrayacakları ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.