Serdar Ortaç Kimdir? Şarkıları Nelerdir?

Serdar Ortaç Kimdir? Şarkıları Nelerdir?
Serdar Ortaç Kimdir? Şarkıları Nelerdir?

Ülkemizde sevilen şarkıcılar arasında yer alan; Serdar Ortaç kimdir? 1970 yılının 16 Şubat'ta İstanbul'da doğmuştur. Babası Kastamonu, annesi Adana’lıdır. İlkokulu Kocamustafapaşa, ortaöğrenimini Suadiye Lisesinde tamamladı. Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldu. Okul çıkışlarında hem babasına yardım etmiştir. Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı eğitimini yarım bıraktı.

Kısa bir süre radyo programcılığı yaptı. Bu sırada 90 yılların RAKS plak şirketi ile sözleşme imzaladı. 1994 yılında Aşk İçin adlı kaset çalışmasından “Karabiberim” şarkısı ile pop dünyasına adım atmıştır. Bu parça ile dönemin müzik listelerinde uzun süre yerini korumuştur. 90 yıllarda video müzik ödüllerinde en iyi çıkış yapan erkek sanatçı ödülüne sahip olmuştur.

Serdar Ortaç Şarkıları Nelerdir?

En çok bilinenlerden başlayarak “Değmez”, “Hadi Git” şarkılarına klip çekmiştir. Serdar Ortaç şarkıları nelerdir sorusuna en popüler şarkılarını sıralayabiliriz. Bunlar, “Yaz yağmuru, Gamzelim, Sana Uzandım, Ben Adam Olma’’ aldı şarkısıdır. Ve asıl popüler olan şarkısı Sibel Can’ın seslendirdiği “Padişah” şarkısı yılın en çok sevilen ve en çok dinlenen şarkısı ödülünü almıştır. Ayrıca bu şarkı İspanyolca seslendirmiştir.

1996 yılında ikinci albümünü “Yaz Yağmuru” çıkarmıştır. Üçüncü kasetini “Gecelerin Adamı, Mutsuzsun” şarkıları büyük çıkışlar yapmıştır. Ayrıca “Mutsuzsun” şarkısında Ebru Gündeş klipte yer almıştır. U şarkı ile de yılın en başarılı sanatçı ödülünü almıştır.

Yine “Bilsem ki” en çok bilinen şarkılarındandır. Diğer sanatçılara vererek onların seslendirdiği şarkılar; Aradın mı?- Umurumda Değil- Kanasın, Bensiz Olsun- Dertli Dünya sadece bir kaçıdır.

Son şarkıları ise “Mikrop” ve “Gıybet” adlı parçasıdır. Serdar Ortaç şarkılarını günümüz itibariyle farklı platformlardan etkili bir düzeyde indirmeniz de mümkün olmaktadır.

Serdar Ortaç Şarkıları Dinle

Serdar Ortaç’ı çok seviyor ve onun şarkılarını sürekli dinlemek istiyorsunuz. Seyahat ederken, yolda, arabada şarkılarına eşlik etmek istiyorsunuz. O zaman tüm sevdiğiniz Serdar Ortaç şarkıları indir programlarından indirebilirsiniz. Bu programda en çok Serdar Ortaç Ben Adam Olmam indir şarkısının tıklanmış olduğunu görebilirsiniz. Böylece keyifli bir şekilde vakit geçirmek konusunda da önemli kazanımlara sahip olabilirsiniz!

Kaynak: https://mp3semti.com/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.