CHP'li Kaplan : Nurdağı Sanayi Bölgesi İçin Bütçe Ayrılmalı

CHP'li Kaplan : Nurdağı Sanayi Bölgesi İçin Bütçe Ayrılmalı
CHP'li Kaplan : Nurdağı Sanayi Bölgesi İçin Bütçe Ayrılmalı

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep’in Nurdağı ilçesine Organize Sanayi Bölgesi yapılması için çağrıda bulundu.

//ANKARA

NURDAĞI SANAYİ BÖLGESİ İÇİN BÜTÇE AYRILMALI

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinin, şehirlerarası yolların kavşağı konumunda olduğunu, dolayısıyla stratejik olarak avantajlı bir yere sahip olduğunu vurgulayan Kaplan, bu bölgede yapılacak olan bir sanayi bölgesinin Gaziantep dâhil çevre illerde hatta ülke genelinde kalkınmaya büyük ölçüde katkı sağlayacağını söyledi.

Mevcutta küçük çaplı ve dağınık bir sanayisinin olduğunu söyleyen Kaplan “Daha düzenli ve çarpık kentleşmeye mahal vermeyecek organize sanayi bölgesinin yapılması Nurdağı’nı yatırımcısına uzun vadeli güven sağlayan bir sanayiye dönüştüreceği gibi yeni yatırımcıların da ilgi odağına alacaktır” dedi.

NURDAĞI’NDA SANAYİ İŞSİZLİĞİ BİTİRİR

Doğuyu batıya; güneyi kuzeye bağlayan yolların birleştiği bu ilçenin, gerekli altyapı çalışmaları ve devlet destekli projelerle yatırım yapıldığı takdirde ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayabilecek bir potansiyele sahip olduğunu hatırlatan Kaplan, sözlerine şöyle devam etti;

“Yatırımcısına pazara kolay erişim olanağı ve kesintisiz bağlantı imkânı sunacak olan Nurdağı bağlantı yolu sanayi sektörü açısından gelişime açık bir yer olmakla birlikte mevcut işsizliği de büyük ölçüde azaltabilir. Nurdağı ilçemizi bir sanayi bölgesi yapabilmek için hükümeti ve diğer Gaziantep milletvekillerini göreve davet ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.