Gaziantep FK 8 maçta 6 puan topladı

Gaziantep FK 8 maçta 6 puan topladı
Gaziantep FK 8 maçta 6 puan topladı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep, son 8 karşılaşmada tek galibiyet elde ederek ciddi puan kayıpları yaşadı. Kırmızı-Siyahlı takım son 8 maçında sadece 6 puan kazandı. Pinto ile 5 puan toplayabilin Gaziantep Futbol Kulübü, hedefinden uzaklaştı.

Lige Avrupa'ya gidebilme hedefiyle başlayan kırmızı-siyahlılar, sezon başında yakaladığı başarılı grafiğin uzağında kaldı.

SADECE BİR MAÇI KAZANDI
Ligin 19. haftasında HES Kablo Kayserispor'u2-1 yenerek 34 puanla 3. sırada kendisine yer bulan Gaziantep, bu maçtan sonra çıktığı son 8 maçın sadece birinde 3 puana ulaşabildi.
Bu süreçte 4 kez yenilip, 3kez de berabere kalan Gaziantep, tek galibiyetini de sahasındaGöztepe'yi2-0 yenerek elde etti.
Ligde 27. haftada 40 puana ulaşanGaziantep ekibi, maç fazlasıyla 7. sıraya geriledi.Önceki haftalarda hücum futboluylaöne çıkan Gaziantep, son haftalarda ise gol yollarında suskun kaldı.

PİNTO’NUN KARNESİ
Gaziantep, Rumen çalıştırıcıMarius Sumudica ile yollarını ayırdıktan sonra ligin 21. haftasında oynananAtakaş Hatayspor karşılaşmasına yeni teknik direktör Ricardo Sa Pintoileçıktı ve bu maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.
Geriden kalan haftalarda Portekizli teknik adam Ricardo Sa Pinto ile 6maça çıkan kırmızı-siyahlılar, sadece tek galibiyet elde etti. 22. haftadaGalatasaray'a 2-1 yenilen kırmızı-siyahlı ekip daha sonraFatih Karagümrük'e 2-0 ve Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu. Gaziantep, 24. haftada sahasında Göztepe'yi 2-0 yenmeyi başardı.
Son iki haftada da Fraport TAV Antalyaspor ve İttifak Holding Konyaspor ile golsüz berabere kalan Gaziantep, kötü gidişatıdurdurmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.