Milletvekili Uzer’den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı

Milletvekili Uzer’den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı
Milletvekili Uzer’den 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Uzer, mesajında 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin Türk ordusunun gücünü ve kudretini gösteren emsalsiz bir sembol olduğunu ifade etti. Çanakkale Zaferi’nin vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için varını yoğunu ortaya koyan bir milletin, tarihin akışını değiştirdiği bir zafer olduğunun altını çizen Uzer, “Tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi ile Türk milleti, kendisini tarihten silmek isteyenlere imkânsızlıklara rağmen büyük bir ders vermiş ve tüm dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirtmiştir. Bu destansı zaferde, milletimizin gönlünde daimî yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir.

Mehmetçiğimiz, Türk milletinin sonsuz desteği ile birlikte o zaman olduğu gibi bugün de vatan toprakları üzerinde kirli emelleri olanları hüsrana uğratmaya devam ediyor. Bugün hem güney sınırımızdaki Suriye’de hem de Libya’da, Karadeniz’de, Akdeniz’de verdiğimiz mücadele, yine vatan toprakları uğruna yapılan bir mücadeledir. Milletçe, tüm şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emaneti, her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Uzer, sözlerini şöyle sürdürdü: “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle, bu toprakları bize vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.