BİR NARSİST’İN SONU

BİR NARSİST’İN SONU
BİR NARSİST’İN SONU

Ektiğini biçti Sumudica,baltayı taşa vurunca ağlaya ağlaya gitti.Yıllarını Gaziantep’e veren Erdal Güneş’le Kayserispor’u ağırladı Gaziantep Futbol kulübü.Eksikler var Gaziantep’te.Dicko,Kana Bıyık,Sousa sakat.Jefferson cezalı.Hoca değiştirmede yol geçen hanına dönen konuk ekipte kulübede Petrescu var.
İlk çeyrekte Kayserispor daha etkin.Soldan Henriqe,sağdan ile kanatları kullandılar.İki takımda çıkarken pas hataları yaptı.Tempo düşük seyretti.Maxsim’in şutunu kaleci Doğan güçlükle çeldi.Devamında Avramovski’nin vuruşu sonuçsuz kaldı.
Defans güvenliği ön planda olsa da Mirallas ve Maxsim’le hücum geliştirmeye çalıştı ev sahibi.Vetrih sarardı bu arada.İkinci çeyrekte de net pozisyon üretemedi takımlar.Orta alan mücadelesi seyrettik hep.Baskıda da devamlılık sağlayan olmadı.
Rakibe hızlı atak şansı tanımayan Kaysersipor kendi ağlarını havalandırdı Kvrzic ile son çeyreğe girerken.İlk perde hakem Halil Umut Meler’in;Tosca’ya dirsek vuran Kanga’nın hareketini sarı ile savuşturması ile kapandı.Ayıptır be..!!
Petrescu hamle ile başladı ikinci bölüme.Fernandez ve Lenon yok,Ackah ve Campanharo oyunda.Bu değişikliğin getirdiği atak üstünlüğü saman alevi gibi çabuk söndü.Ev sahibi yeniden oyunda denge kurdu.Muhammed müsait pozisyonda topo kaleci Doğan’a teslim etti.Olmaz böyle bir şey.
Atamayana atarlar ya hani..Duran topla golü buldu Kayserispor.Kornerden gelen topu defastan gelen Kolovetsios kafa ile ağlara yolladı.Eşitlik var tabelada.Gol iştahını kabarttı konuk ekibin.Henriqe’nin şutu direk dibinden döndü.Ev sahibi için şan anı.Sonrasında bu kez kaleci Günay izin vermedi Campanharo’nun şutunda gole.
Erdal Güneş hamle yaptı bu kez.Cenk ve Kzulj oyunda.Mirallas ve Kenan dışarda.Üzüldüm Mirallas’ın çıkartılmasına.Oyun dengelendi sonrasında.Oğuz’un ceza alanında Ackah tarafından biçilmesine Halil Umut Meler devam desede,VAR “Penaltı” dedi.Hakem de tasdik etti.Maxsim penaltıyla takımını öne geçirdi son çeyreğe girerken.
Kalan dakikalarda Kayserispor’un bilinçsiz baskısı vardı.Bol oyuncu değişiklikleri oldu iki ekipte de.Hızlı çıkma şansı da bulan Gaziantep zamana oynayınca başka gol olmadı.
Erdal Güneş’le ilk üç puanını aldı Gaziantep.
“Oyuncular Erdal Güneş’e tepki koyar” komplosu üretenler de avucunu yaladı.Böylelikle bir Narsist’in de sonu belgelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.