CHP'de Gaziantep için atama bekleniyor

CHP'de Gaziantep için atama bekleniyor
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) kararı ile CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 9 İlçe Başkanı, İl ve İlçe Yönetimlerin görevden alınmıştı.

79 günden bu yana boş olan il ve ilçe başkanlıkları için atamaların bir an önce yapılması için CHP Gaziantep Milletvekilleri Op. Dr. Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşmenin detayları henüz netleşmezken, CHP Gaziantep İl Başkanlığı için Genel Merkezin radarında olan isimlerin CHP Genel Merkezine görüşme için çağrılmaya başlandığı öğrenildi.
CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 9 İlçe Başkanı, İl ve İlçe Yönetimleri, CHP MYK kararı ile görevden alınmıştı. Aradan geçen 79 günlük süreçte İl ve İlçe Yönetimlerine ne zaman atama yapılacağı konusu tartışma konusu olurken, CHP Gaziantep Milletvekilleri Op. Dr. Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan’ın, İl ve İlçe yönetimlerine yapılacak atamalarla ilgili CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yaptıkları öğrenildi.
ATAMA KONUSU GÜNDEMDE
Görüşmeye ilişkin detaylar henüz netleşmezken, CHP Gaziantep İl Başkanlığı, il ve ilçe yönetimlerine atama yapılması konusu gündeme geldiği öğrenildi. Görüşmenin ardından gözler Genel Merkeze çevrildi.
İSİMLER GÖRÜŞMEYE ÇAĞRILACAK!
CHP Gaziantep İl Başkanlığı için henüz hiçbir isim ile resmi temas kurulmadığı ifade edilirken, önümüzdeki günlerde il başkanlığı için adı geçen ve Genel Merkeze başvuran isimlerin görüşmeye çağrılmaya başlandığı ileri sürüldü.
CHP Genel Merkezinde yapılacak görüşmelerin ardından CHP Gaziantep İl Başkanı, İl Yönetiminin netleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.