Zaditen Şurup hangi hastalıklara iyi gelir?

Zaditen Şurup hangi hastalıklara iyi gelir?
Zaditen Şurup hangi hastalıklara iyi gelir?

Zaditen alerjik hasatlıklarda kullanılan bir şuruptur. Özellikle çocukların kullanımına da uygun olan şurubun içerisinde ketotifen maddesi bulunmaktadır. Bu madde ile vücutta histaminin salınımı engellenmektedir. Ve böylelikle histaminin maddesinin neden olduğu kızarıklık, ödem, kaşıntı, gözlerde sulanma, burunda akıntısı gibi alerjik belirtiler en aza indirgenmektedir.

Zaditen şurubun en etkili olduğu yaş aralığı 6 ila 17 yaş arasındaki çocuklardır. Bu yaş grubunda alerjik hastalıkların önlenmesinde büyük bir rol oynamaktadır.

Zaditen şurup kullanmadan önce bazı önemli detayların bilinmesi gerekemtkedir. Her ne kadar alerjik hastalıklara ve bazen astım hastalığına iyi geliyor olsa da, sara hastası çocukların kesinlikle kullanmaması gerekmektedir. Yine alkol ile birlikte kullanımı önerilmemektedir. İlacın hangi dozlarda alınacağı doktor tavsiyesine bağlı olacaktır. İlacın alımında ve bırakılmasında tamamen doktor tavsiyelerine göre hareket edilmelidir.

Zaditen şurup nasıl kullanılmalıdır

Zaditen şurup kullanımı için doktor reçetesi baz alınmaktadır. Doktorlar yaş aralıklarına göre en uygun olan doz alımlarını reçete ile belirtmektedir. En uygun kullanım yaş aralığı olan 6 ila 17 yaş arasında günde bir doz kullanımı uygun bulunmaktadır. Tercihen yemek esnasında ya da yemekten sonra alınmalıdır. Eğer 6 ay ile 3 yaş aralığındaki çocukların kullanımı söz konusu ise bu yaş aralığında çocuğun kilosuna göre bir doz ayarlaması yapılmalıdır.

Zaditen şurup ve kullanımlarına dair tüm detayları Haberso sitesinde bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.