Son Dakika! Gaziantep'te bir kadın intihara kalkıştı! Kan donduran olay! Kadın cinayetlerine kim dur diyecek! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu...

Son Dakika! Gaziantep'te bir kadın intihara kalkıştı! Kan donduran olay! Kadın cinayetlerine kim dur diyecek! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu...
Gaziantep’te Özlem K. (24), 6 aylık bebeği ile yaşadığı evde karnından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kadının hayati tehlikesi sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis evde bir tabanca bulurken, Özlem K.’nın intihara mı kalkıştığı yoksa birisi tarafından mı vurulduğunu araştırıyor.Gaziantep'te 6 aylık bebeğinin yanında kanlar içinde bulunan genç kadın kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı veriyor.

Olay, akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi'nde meydana geldi. 26 yaşındaki Özlem K.’nin 6 aylık bebeği ile birlikte yaşadığı evden silah sesi gelmesi üzerine komşuları durumu polise ve 112 Sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler eve girdiklerinde anne Özlem K.’yi bebeğinin yanı başında karnından tabanca ile vurulmuş halde buldu. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı kadını Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Özlem K.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken evde inceleme yapan polisler olayın yaşandığı odada buldukları bir tabancaya el koydu.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken genç kadının intihar mı ettiği yoksa bir başkası tarafından mı vurulduğu araştırıyor. Öte yandan Özlem K.’nin eşinin ise 1 yıldır cezaevinde olduğu öğrenildi.

DAHA DÜN FEYZA NUR OLAYI YAŞANMIŞTI

Kadına yönelik şiddet ve cinayetler bitmek bilmiyor. Gaziantep son olarak, Lise öğrencisi Feyza Nur Saydam'ın 7. kattan düşerek ölümü ile gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.