Gaziantep Dülük Köyü’nde şok intihar! 18’lik genç kendini astı

Gaziantep Dülük Köyü’nde şok intihar! 18’lik genç kendini astı
Gaziantep'te sır intihar olayların ardı arkası kesilmiyor. Her geçen gün bir intihar olayının yaşanmadığı şehirde bir yeni intihar vakası daha yaşandı. 18 yaşındaki Mehmet C. Ö. odasının davanına iple kendini asarak yaşamına son verdi."

Gaziantep'te bir gün önce evlilik hazırlıkları yapan Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma hastanesi mücahitler ek binası yoğun bakım ünitesinde görevliD.Y. adındaki hemşire Akkent’teki evinde kafasına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etmesinin ardından kent yeni bir intihar haberiyle uyandı.

İntihar olayı Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Dülük mahallesinde meydana geldi. Haber merkezine gelen son dakika bilgilerine göre, nedeni henüz belli olmayan 18 yaşındaki Mehmet C. Ö. evlerinin garajında asılı halde bulundu. Tavana asılı cansız bedeniyle karşılaşan baba ve anne sinir krizleri geçirdi.

Dün yaşanan İntihar olayı ile ilgili soruşturmanın devam ettiği, yaşamına son verenMehmet C. Ö.'nin Gaziantep Adli Tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından dülük mahallesinde bulunan mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.