UMUTLARIN UMUTSUZLUĞU..!

UMUTLARIN UMUTSUZLUĞU..!
UMUTLARIN UMUTSUZLUĞU..!

Altı haftada sadece bir kez kazanan Gaziantep;son iki sezondur yenemediği Antalyaspor karşısında galibiyet peşinde.Konuk ekip dokuz deplasmanda sadece bir kez kaybetti.Gaziantep’te Kana Bıyık ve Muhammed yok.Miranda ve Andre şans yakalamış.
Sakin başladı karşılaşma.Antalyaspor biraz daha fazla da olsa iki takımda kontrollu ve top rakipteyken kendi alanlarını santim santim parsellediler.İlk fırsatı Oğuz’la Gaziantep harcadı.Andre’nin vuruşunda da kaleci Boffen gole izin vermedi.Daha etkili idi ilk çeyrekte kırmızı-siyahlılar.
Vetrih’te gol için şansını denedi ama kaleci Boffin izin vermedi.Oyun planını ilk kez uyguladı Antalyaspor.Bünyamin ile hızlı çıktı kanatlardan,Amilton’nun vuruşunda kaleci Günay başarılı.Defansta Miranda aksıyor,Maksim sıkı kontrol altında,Andre ise bir türlü sahne alamadı.Ahh..be Muhammed oynayabilseydin keşke.Antalyaspor’da Veysel-Kudryashov ikilisi defansta uyumlu,Amilton ise sol kanattan etkili.İkinci çeyrekte de iyi kapandı kırmızı-beyazlı ekip
“Öncelikle kaybetmemek”sloğanı etkili olunca çimende tempo bir türlü yükselmedi.Hızlı çıktı yine Antalyaspor,Orgil’le üst üste iki kez ama vuruşları isabetsizdi.Hakem Arda Kardeşler çaldığı ve çalmadığı düdüklerle bizleri de Pinto’yu çileden çıkardı.İlk bölüme kurtarışları ile iki kaleci ve çimendeki taktik savaşları damgasını vurdu.
İkinci perdede de yine sahasına kapanan bir Antalyaspor ve kapalı defansı aşmak için kanatlar yerine ortadan akın yapmayı deneyen bir ev sahibi izledik.Kapanan konuk ekip Amilton ve Gökdeniz ile kanatlardan hızlı çıkma denemelerine devam etti.Zaman zaman tehlikeli de oldular.
Son yarım saate girerken sakatlanan Orgil’in yerine Serdar oyunda.Gaziantep’te de Oğuz ve Andre yerini Bilal ve Sausa’ya bıraktı.Bu arada Kenan Ve Mirallas müsait iki pozisyonu cömerçe harcadı.
Etkili bir oyun sergileyemeyen Kenan,Mirallas ve Maxsim’in yerine oyuna giren Dicko,Furkan ve Cenk’te skora etki edecek bir görüntü veremedi.İki takımın taktik anlayışları maç sonuna kadar devam etti.İnanılmaz pas hataları izledik.Son anlar da iki takımda can havliyle gol için sıraya girdi ama yine iki kaleci başarılı bir grafik çizdi.
Pinto yönetimindeki Gaziantep iyi bir performans ortaya koysad umut bağlanan Maxsim,Mirallas,Andre,Kenan ve Günay..gibi oyuncuların umut vermeyen oyunu nedeni ile tek puanla yetinmek zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.