KORKMAZ GÖREVİ DEVREDİYOR

KORKMAZ GÖREVİ DEVREDİYOR
KORKMAZ GÖREVİ DEVREDİYOR

AK Parti Genel Merkez tarafından 2017 Ocak ayında AK Parti Gaziantep Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirilen Abdullah Korkmaz, görevini Mesut Bozatlı’ya devrediyor. Korkmaz, dört yıldır Gençlik Kolları Başkanlık görevini yürütüyordu.
Ak Parti Genel Merkez tarafından kendisine tevdi edilen kutsal görevi en iyi şekilde yerinde getirmeye çalıştığını belirten Abdullah Korkmaz, “ Dört yıl önce Gençlik Kolları Başkanlığını tarafıma layık gören herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gençlik Kolları Teşkilatı olarak, el birliğiyle çalışarak Gaziantep’i ve gençliği en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Yüklendiğimiz bu onurlu görevi ifa ederken kimsenin kalbini kırmamaya gayret ettik. Bizden önceki genç kardeşlerimizin bize emanet ettiği bu onurlu görevi bizden sonraki genç kardeşlerimize devredeceğiz” dedi.
Abdullah Korkmaz devamında şunları söyledi: “Her türlü makam gelip geçicidir ve bir emanettir. Bizler için önemli olan bu kutlu davada bir nefer olmaktır. Allaha şükürler olsun gücümüz doğrultusunda partiye katkı sunacak şekilde partimizin ilke ve kurallarını hiçbir zaman incitmeden üstümüze düşen görevi yerine getirdik. İnşallah çıtayı Mesut Başkan daha da yukarılara taşır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.