Şahinbey Belediyesi'nin Eğitime Desteği Sürüyor

Şahinbey Belediyesi'nin Eğitime Desteği Sürüyor
Şahinbey Belediyesi'nin Eğitime Desteği Sürüyor

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Şahinbey İlçesi’nde yapılacak olan Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu protokolü Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve hayırsever Ökkeş Eruslu arasında imzalandı.

Gaziantep Valiliğinde düzenlenen protokol imza törenine, Vali Davut Gül, Vali Yardımcısı Alper Çifçi, Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, ile hayırseverler Ökkeş Eruslu ve Kahraman Eruslu katıldı.

İLİMİZE HAYIRLI OLSUN

Eruslu ailesinin hayır hasenat konularında önde giden ailelerden biri olduğunu dile getiren Vali Davut Gül, “Hayırseverimiz Ökkeş Eruslu hem hayır işlerine önderlik ediyor, hem organizasyonlarda görev alıyor hem de kendisi maddi olarak katkıda bulunuyor. 70 kişilik Hafızlık Kur’an Kursu’nun İlimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Yardımcısı Alper Çiftçi ile Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Hafızlık Kur’an Kursu’nun Gaziantep’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

BURALARDA VATANINI MİLLETİNİ SEVEN GENÇLER YETİŞECEKTİR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep ve Şahinbey’de böyle müesseselerin çoğalmasının gençlerin vatanını, milletini seven gençler olarak yetişmesi noktasında büyük katkı sağlayacağını ifade ederek “Yapılacak olan Hafızlık Kur’an Kursu’nun Gaziantep’imize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Eruslu ailesi daha öncede Gaziantep’imize okul, cami ve Kur’an kursları gibi önemli eserler kazandırmışlardır. Allah kendilerinden razı olsun. Bu proje ile bu eserlere bir yenisi daha eklenecek. İlimizde ve ilçemizde bu tür müesseselerin çoğalması gençlerimizin vatanını milletini seven bir nesil olarak yetişmesi noktasında büyük bir katkı sağlayacaktır. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ERUSLU AİLESİ ŞEHRİMİZE ÖNEMLİ ESERLER KAZANDIRDI

İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ise hayırsever iş adamı Ökkeş Eruslu’nun geçmişte de Gaziantep'e önemli eserler kazandırdığını ifade ederek, “Hafızlık Kur’an Kursu yapılacak yerin hemen yanında hem İmam Hatip hem de Cami var. Kurs da bunların arasında olacak. Burada hafızlık yapan yavrularımız İmam Hatip’e gitme imkânı bulacak ve yanındaki camide de uygulama yapma imkânı bulacak. Gaziantep üreten gelişen bir şehir olmanın yanında paylaşan bir şehir. Kazandığını insana, eğitime, hayra yatırım olarak döndüren bir şehir. Bu çalışmada arazi desteği sunan ve diğer desteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Hayırseverler Ökkeş Eruslu ve Kahraman Eruslu da “Cenabı Hak kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden daha hayırlı kılsın. Allah’ın rızasına uygun hayırlar yapmayı cümlemize nasip eylesin. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Allah sayılarını arttırsın” diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrasında Şahinbey İlçesi Kahvelipınar Mahallesinde 70 kişi kapasiteli olarak yaptırılacak Hafızlık Kur’an Kursu için imzalar atıldı. Kur'an Kursunun isminin ise Ökkeş Eruslu Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu olacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.