ALTUNKAYA : HERŞEY GAZİANTEP İÇİN

ALTUNKAYA : HERŞEY GAZİANTEP İÇİN
ALTUNKAYA : HERŞEY GAZİANTEP İÇİN

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanvekili Mahsum Altunkaya, Kırmızı-Siyahlı takımın daha iyi bir seviyeye gelmesi için kenetlendiklerini söyledi. Sumudica’ya görevi bırakması konusunda tebliğ eden Altunkaya, “Gaziantep herşeyden önemli. Bizim için Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarısı herşeyden önce gelir” diye konuştu.

Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile bir araya gelen Gaziantep Futbol Kulübü Başkanvekili Mahsum Altunkaya, ligde inişli çıkışlı bir süreç olduğunu ve takım olarak bu sezon iyi sonuçlar aldıklarını söyledi. Marius Sumudica ile ayrılma sürecini, yeni teknik direktör Pinto’nun takıma katkısını ve gelinen noktayı anlattı.

ARTIK DEĞİŞİM GEREKİYORDU
Sivasspor karşılaşmasından sonra Teknik Direktör Marius Sumudica ile yolları ayırdıklarını anımsatan Başkanvekili Mahsum Altunkaya, “Mevzubahis Gaziantep ise gerisi teferruat. Sumudica ile çok iyi bir çıkış yakaladık. İyide sonuçlar aldık. Ama, konuşmalarıyla tepki topladı. Sivasspor maçından sonra ise artık yol ayrımına gelmiştik. Yönetim olarak karar alıp Sumudica ile yollarımızı ayırdık. Çünkü, şehrin menfaatleri herşeyden önemli. Sumudica’ya başarılar dileyip yolumuzu ayırdık” diye konuştu.

ORTAK KARAR VERDİK
Sumudica’ya görevi bırakması konusunda tebliğ etme görevini üstlenen Mahsum Altunkaya, “Yönetim kurul olarak gerekli toplantıyı yapıp, karar verdikten sonra akşam saatlerinde Sumudica ve ekibini tesislere çağırdım. Kendisine teşekkür edip yolumuzu ayırdık. Tabi, kalmak istedi ama biz şehrin menfaatleri için yolumuzu ayırmak zorunda olduğumuzu söyledik. Ben ise görevi bırakması konusunda görüşme yaparak kendisine tebliğde bulundum” diye konuştu.

PİNTO İLE BAŞARILI OLACAĞIZ
Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni teknik direktörü Ricardo Sa Pinto ile başarılı olacağına inandığını dile getiren Altunkaya, “Pinto hocamız tecrübeli, çalıştığı takımlarda başarılı olmuş bir teknik adam. Burada da kısa sürede kendini takıma sevdirdi. Ben Pinto ile Gaziantep FK’nın daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum’ ifadesini kullandı.

FUTBOLA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Altunkaya grup olarak sosyal sorumluluk projeleriyle de topluma katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getiren Mahsum Altunkaya, "Yaşadığımız bu güzel ülkenin gelişmesi ve kalkınması için iş dünyası olarak elbette sadece üretim, istihdam ve ihracat yapmak yeterli değil. Bizler bu ülkenin insanlarına da dokunmak, sosyal sorumluluk projelerimizle eğitim, spor ve diğer alanlarda insanlarımızın yanında yer almak zorundayız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.