Hydrafacial Nedir?

Hydrafacial Nedir?
Herkesin kolaylıkla yaptırabileceği bu işlemin amacı daha pürüzsüz, parlak ve bebeksi bir cilt yapısına sahip olmaktır.

Herkesin kolaylıkla yaptırabileceği bu işlemin amacı daha pürüzsüz, parlak ve bebeksi bir cilt yapısına sahip olmaktır. Makyaj kalıntıları, rutin olarak temizlenmeyen ciltte oluşan ölü hücreler, akneler, lekeler ve siyah noktalar ne yazık ki cildin PH dengesinin bozulmasına, aknelerde artışa, skar izlerine ve özellikle de yağ orantısızlığına neden olabilir. Her geçen gün daha fazla kişi tarafından pürüzsüz bir cilt için tercih edilen hydrafacial fiyatları standart maliyetlerdedir.

Birçok doğal yöntemin kullanılmasına ve birçok kozmetik ürününün kullanılmasına rağmen cilt yüzeyinde iyileşme olmadığında, uygun hydrafacial fiyatları kapsamında sizler de profesyonel cilt bakımı yaptırabilirsiniz. Öncelikle cilt analizi ve ardından hangi yöntemlerin kullanılması gerektiğine uzman estetisyenler tarafından karar verilir ve işleme geçilir. Buhar yöntemi ile kapalı gözenekler açılır, vakum yöntemi ile siyah nokta ve kir, makyaj kalıntıları temizlenir. Ardından diğer aşamalara geçilir.

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

Cildi derinlemesine temizlemeye yardımcı olan hydrafacial uygulaması, 6-8 seanslık paketlerden oluşur. Ciltte bulunan tıkalı gözenekler açılır, genişlemiş gözenekler küçültülür ve siyah nokta, akne ve aşırı yağlanma gibi sorunlara veda edilir. Aynı zamanda cildin kaybettiği nem oranı yeniden kazandırılır. Buhar işleminden sonra vakumlama işlemine geçiş yapılır. Ardından nefes almaya başlayan ilde maskeler uygulanır. Peeling ile ölü hücreler uzaklaştırılır ve nemlendirici aşamasına geçilir.

Hydrafacial Fiyatları

Cildi derinlemesine temizlemeye yardımcı olan, cildin yeniden nefes almasını sağlayan, ciltteki tüm lekelerin, sivilce ve siyah noktaların ortadan kaldırılmasını sağlayan işlemin nerede ve kimler tarafından yapıldığına dikkat etmek gerekiyor. Tüm cilt tipleri için yapılması uygun olan hydrafacial fiyatları kurumdan kuruma ve kişinin cilt tipine göre değişiklik gösterebilir.

Badem Göz Estetiği Nedir?

Büyük ve geniş gözlere ya da gereğinden küçük ve çekik göz yapısına sahip olanlar badem göz estetiği yaptırarak hayallerindeki göz yapısına geçiş yapabilirler. Hemen hemen herkes tarafından daha çok sevilen ve daha çekici bulunan badem tipi gözde makyaj da çok daha buğulu bir hava katıyor. Hem erkeklerin hem de kadınların daha fazla ilgisini çekmekte olan badem gözlere sahip olmak artık daha kolaydır.

Badem Göz Estetiği Kimlere Uygulanır?

İç kısımdan geniş başlayan ve dışa doğru hafif bir şekilde çekik görünen badem gözler için badem göz estetiği işlemi yapılıyor. Tıpkı gerçek bir badem görünümüne sahip olunan bu işlem, ideal fiyatlarla herkese uygulanabilir. Ancak uygulama yapılması için öncelikle 18 yaşını doldurmuş olmak ve göz çevresi ve içiyle alakalı herhangi bir rahatsızlığa sahip olmamak gerekiyor.

Özellikle de kullanılacak olan tıbbi malzemeler Sağlık Bakanlığından onay alan malzemelerdir. Ancak buna rağmen alerjik reaksiyona sahip olan kişilerde bu estetik uygulanmaz. Badem göz estetiği, gözlerin daha derin anlamlar kazanmasına da yardımcı olur.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Aşırı kilolarından genel olarak kurtulan ancak bölgesel olarak bir türlü yağlarından kurtulamayan bireylere özel bölgesel incelme fiyatları kapsamında hizmet veriliyor. Basenden kalçaya, bacaktan kola, karından bel bölgesine varana kadar bu alanlarda biriken fazlalık yağlardan kurtulmak için uygun bölgesel incelme fiyatları kapsamındaki paketlerden tercih edebilirsiniz. Böylece kısa sürede fit bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel olarak zayıflamak isteyenlere özel geliştirilen bölgesel incelme fiyatları, özellikle de paketler şeklinde indirim ve kampanya dönemlerinde öne çıkıyor. Tüm diyet listesi ve ağır spor programlarını unutturacak olan bu işlemde geleneksel vakumlama yöntemi ya da ses dalgaları gönderilerek titreşimle yağların ortadan kaldırıldığı vaser liposuction yöntemi kullanılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.