Bakbak, Azerbaycan lideri Aliyev ile görüştü

Bakbak, Azerbaycan lideri Aliyev ile görüştü
TBMM Dışişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Azerbaycan lideri İlham Aliyev ile görüştü.

TBMM Dış İlişkiler Komisyonu üyeleri ile Kardeş ülke Azerbaycan’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Milletvekili Bakbak, “TBMM Dışişleri Komisyonu heyeti olarak Can Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de.Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sn. İlham Aliyev'le TEK MİLLET İKİ DEVLET olduğumuzun şuuruyla, bölgesel konuları ve ikili ilişkilerimizi görüştük.
Nazik kabulleri için teşekkür ederim.”dedi.

Tek millet iki devlet-
Can Azerbaycan’ın başkenti Bakü'deki ziyaretleri hakkında bilgi veren ve paylaşım yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Derya Bakbak, Türk ve Azerbaycan şehitliklerini de ziyaret etti.
Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev’in mezarı ile Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahibi Gaforova’yı da ziyaret ettiklerini belirten Bakbak paylaşımlarında; “TBMM Dışişleri Komisyonu olarak geldiğimiz Can Azerbaycan'da Bakü Türk Şehitliği ile Azerbaycan Şehitliklerini ziyaret ettik. Rabbim tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet etsin.
KARDEŞ ÜLKEMİZ AZERBAYCAN İLE GÜÇLÜ İLİŞKİLER KURMAYA DEVAM EDİYORUZ.
Heyetimiz ile birlikte Azerbaycan Milli Meclisi'nin Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Sn. Seyid Samad'ı ikili ilişkilerimiz hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere Azerbaycan Milli Meclisi'ndeyiz..

.TÜRKİYE AZERBAYCAN KARDEŞTİR, HER DAİM DE KARDEŞ KALACAKTIR.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.