Gaziantep'teki operatör cinayetinin sır perdesi aralandı. Yasak aşk cinayeti!

Gaziantep'te, kayıp olarak aranan iş makinesi operatörü Mesut Oğultekin'in, ormanlık alanda başı ezilmiş cesedi bulunmasının ardından Jandarma'nın dedektifleri harekete geçti.

Oğultekin'in başını taşla ezerek öldüren A.Ö.'nün eşi S.Ö ile birliktelik yaşadığını öğrendiği için öldürdüğü ortaya çıktı.
Olay 11 Şubat gecesi meydana geldi. Daha önceden Mesut Oğultekin ile tanışıklıkları bulunan A.Ö., Oğultekin'in eşi S.Ö., ile ilişki yaşadığını öğrendi. Bunun üzerine Oğultekin'i arayan A.Ö., konuşmak istediğini söyleyerek, ağabeyi H.Ö., ile birlikte Oğultekin'i alarak ormanlık alana gitti.
A.Ö., ve ağabeyi Mesut Oğultekin'i önce darp edip ardından başını taşla ezerek öldürdü.
4 gün boyunca kendisinden haber alamayan Oğultekin'in yakınları, kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. Aramalar sürerken 16 Şubat günü Geneyik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda kanlar içinde yatan kişiyi görenler, jandarmaya haber verdi.
İhbar üzerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Oğultekin'in cesedini buldu.
JANDARMANIN DEDEKTİFLERİNDEN KAÇAMADILAR
Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) bölgede yaptıkları teknik takip, fiziki, çalışma ve istihbari yöntemler sonucu 7 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadesinde S.Ö., ile Oğultekin'in birliktelik yaşadığını S.Ö.'nün eşi A.Ö.'nün ise Oğultekin'i bu sebepten öldürdüğünü öğrendi.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontöründen geçirilen 7 kişi adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 7' kişiden A.Ö. ve ağabeyi H.Ö. tutuklanarak cezaevine konuldu.
S.Ö., ve diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.