SON DAKİKA... GAZİANTEP FK HOCASINI BULDU

SON DAKİKA... GAZİANTEP FK HOCASINI BULDU
Marius Sumudica ile yollarını ayıran Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni teknik direktör kim olacak henüz netlik kazanmadı. Yönetim tam kadro antrenmanı izleyip takıma moral verdi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Marius Sumudica ile anlaşma sağlanarak yollar ayrıldı. Kırmızı-Siyahlı takımda yeni teknik direktör kim olacak tartışmaları sürerken, Asbaşkan Müslüm Özmen, Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile görüşerek yeni teknik direktör konusunda acele etmediklerini söyledi. Özmen, "Şu ana yazılan isimlerin hiç birisiyle görüşme yapmadık, gündemimize dahi gelmedi" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde 2 yıldan buya teknik ekipte görev alan yardımcı antrenör Erdal Güneş’in görevinin başında olduğu ve takımı maçlara hazırlamaya devam edeceği bildirildi. Geç teknik adamın en azından devreye kadar takımın başında olması beklenirken Asbaşkan Müslüm Özmen, "Teknik Direktör konusunda acelemiz yok. Erdal hoca var.2 yıldan buyana takımın içinde.İşi biliyor vebaşarılı bir takımımız var. Onunla başarılı olmaya devamedeceğizı" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.