Şık ve Fit Olmanın Pratik Yolları

Şık ve Fit Olmanın Pratik Yolları

Koronavirüs salgını sonrası bozulan moraller henüz tam anlamıyla yerine gelmemiş olsa da güneşin yüzünü göstermesiyle biraz daha iyi hissetmemizi sağladı. Yaz için girilen diyetlere bu sene geç başlanmış olsa da rengârenk, birbirinden güzel yeni sezon parçalarıyla şık görünmek herkesin hakkı.

Yaz mevsimi de yeni yıl gibi birçok yeniliği beraberinde getirir. Verilmek istenen kilolar için harekete geçilir, yeni kararlar alınıp uygulamaya koyulur, gardıroplar yenilenir yepyeni kıyafetler yerlerini alır. Bu sene bunların hepsini tam anlamıyla yapamayacak olsak da dolapları yeni kıyafetlerle donatabiliriz. Kadınından erkeğine, dünyanın her yanındaki her yaştan insanın ortak derdi sağlıktan sonra karantina döneminde alınan veya verilemeyen kilolar oldu. Yeni yılla birlikte herkes için zor geçen kış sonrasında bu sene herkesi koyu ve iç karartan renklerden uzak durmaya davet ediyoruz. Çiçek desenli, rengarenk, iç açıcı birbirinden güzel elbise modelleri arasında tarzınıza en uygun olanını üzerinize geçirip, maskenizi takıp her şeye rağmen güneşi keyfini çıkarın.

ELBİSESİZ YAŞAYAMAM” DİYENLERDENSENİZ...

Elbiseler günlük yaşamınızın bir parçası ise bu sene çok şanslısınız. Turuncu, mavi, sarı gibi birbirinden canlı renkler bu senenin en trend renkleri arasında. LCW gibi birçok marka yeni yaz sezonu parçalarında ağırlığı elbiselere vermiş durumda. Beğendiğiniz modelleri hemen sipariş verip, yeni elbiselerinizle kendinizi biraz daha iyi hissedebilirsiniz. Hem şık hem de fit görünmek için en çok tercih edilen parçalardan birinin mükemmel rahatlıktaki bir elbise olduğunu hiçbir zaman unutmayın. Tarzınıza uygun bir elbiseyle hem çok rahat olacak hem de kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

SPORCU KİŞİLİĞİNİZİ ÖN PLANA ÇIKARIN

Elbise bana göre değil diyenlerdenseniz, sizin için de çok güzel önerilerimiz var. Sadelikten ilham alıyorsanız düz renkli, bol keten pantolonlarla gün içerisinde özgürce hareket etmenin keyfini süreceksiniz. Kombininize uygun bir kemer ve seçeceğiniz sade bir aksesuarla gözler sizin üzerinde olacak. Çabasız şıklığınızı son dönemin yükselen trendi kolsuz vatkalı tişörtlerle tamamlayabilirsiniz.

Evden işe mümkün oldukça toplu taşıma tercih etmeden yürüyenlerdenseniz sizin için modası hiçbir zaman geçmeyecek olan tayt üzeri oversize tişört ikilisini önereceğiz. Hareket özgürlüğü sağlayan taylar, altına tarzınıza uygun ayağınızı yormayacak yürüyüş ayakkabısı ile tüm yollar sizin. Üzerine isterseniz düz isterseniz desenli veya sevdiğiniz desenlerle süslenmiş oversize tişörtün verdiği rahatlığı hiçbir şeyde bulamazsınız. Gittiğiniz her yere fit görünümünüzle birlikte evinizin rahatlığını da götürmüş olursunuz. Nike gibi spor giyim modasının nabzını tutan markalardan rahat ve şık görünümünüzü destekleyecek parçaları kolaylıkla bulabilirsiniz.

FİT GÖRÜNÜMÜN SIRRI

Kadınların kıyafet tercihi genelde göbek ve basen kısmını daha fit gösteren parçalardan yana oluyor. Özellikle göbek bölgesini daha ince göstermek için seçtiğiniz kıyafetlerin kesimi, desenler, renkler ve kemer gibi aksesuarlar konusunda doğru seçimler yaparak, göbeğinizi olduğundan daha az gösterebilirsiniz. Yüksek belli tayt ve pantolonlar bu konudaki en büyük kurtarıcınız olacak. Göbek çevresini sıkı bir şekilde saran ve toplayan parçalarla göbek çevresindeki fazlalıkları kolaylıkla kapatabilirsiniz. Siyah, kahverengi, lacivert gibi koyu renklerde seçeceğiniz tayt veya pantolon üzerine seçeceğiniz açık renkli uzun tişört veya gömlekle gün boyu rahat hareket edebilirsiniz. Kilo konusunda dertli olanlar koyu renkli kıyafetlerin avantajından bol bol yararlanabilir. Eğer rahat hissedeceğinizi düşünüyorsanız saklamak istediğiniz bölgeye uygun bir korse giyebilirsiniz. Enlemesine çizgiler sizi olduğunuzdan daha şişman gösterecektir. Bunun yerine dikey çizgilerden oluşan parçalar ise sizi daha fit gösterecektir. Doğru seçimlerle, düşündüğünüzden çok daha iyi görünebilir ve çok daha iyi hissedebilirsiniz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.