PİNTO’NUN GALİBİYET PLANI

PİNTO’NUN GALİBİYET PLANI
Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni teknik direktörü Ricardo Sa Pinto, maç maç düşünerek yola devam etmek istediklerini söyledi. Portekizli teknik adam, bu haftakı tek hedeflerinin Galatasaray maçını galibiyetle kapatmak olduğunu söyledi.

“Sezonun geri kalanını da iyi geçirmeye çalışacağız” diyen Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Pinto, her hafta ayrı düşüneceklerini söyledi.
Gaziantep FK’nın sezona çok başladığını ve bunu devem ettirmek istediklerini de söyleyen Sa Pinto, “Biz çok iyi sezon geçiren iyi bir takımız. Bu sezonun geri kalanında da çok iyi şeyler başaracağız. Ama her maçı çok iyi oynamamız mümkün değil. Hatayspor maçında da ister istemez ikinci yarı geri yaslandık. Ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıda da iyi giden süreci sürdürmek istiyoruz. Sezonu maç maç düşünmek istiyorum. Benim her zaman hedefim bir sonraki maç. O yüzden sezon sonu için gereksiz sözler vermek istemiyorum. Önümdeki maç benim için en önemli maç. Ben ve oyuncularım ne istediğimizi biliyoruz ve bunun için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.