Dhi Saç Ekimi

Dhi Saç Ekimi
Saç ekiminde uygulanan dhi yönteminde ilk olarak özel bir cihaz ile saç kökleri toplanır.

Erkeklerin daha fazla yaptırdığı saç ekimi işleminde dhi yöntemi sevilerek kullanılan yöntemlerdendir. Bu yöntemde ekim işlemi doğrudan yapılır. Doğrudan saç ekimi olarak da bilinen dhi yöntemi daha doğal bir görünüm sağlıyor. Diğer yöntemlerde iki aşamada yapılan işlem dhi ile tek seferde yapılıyor. Sizler de acısız dhi işlemini tercih edebilirsiniz.

Dhi Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekiminde uygulanan dhi yönteminde ilk olarak özel bir cihaz ile saç kökleri toplanır. Toplanan saç kökleri sınıflandırıldıktan sonra ekilecek olan bölgeye en doğru açı belirlenir. Nakil işlemi yapılacak olan implanter kalemin içine saç kökleri yerleştirilir. Hastanın saç köküne göre kalemlerin uçları ayarlanır. Deride herhangi bir kesi uygulanmadan kalemler yardımıyla yuvarlak yuvaların içine greftler ekilir.

Dhi Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?

Günümüzde en sık kullanılan saç ekimi yöntemleri arasında yer alan dhi tekniği her saç tipine uyum sağlar. Herhangi bir cinsiyet ya da yaş sınırı nedeni olmayan bu yöntemi isteyen herkes uygulatabilir. Genetik bir dökülme yaşayan bireylerin tercih etmesi gereken bir yöntemdir. Saç köküne göre belirlenen uç kalınlıkları ile her hastaya özel olarak yapılır.

Dhi Saç Ekimi Yöntemi

Günümüzde en sık kullanılan saç ekimi yöntemleri arasında dhi saç ekimi yöntemi yer alıyor. Özel implanter kalemler ile yapılan bu yöntem ile daha doğal saç görünümüne sahip olabilirsiniz. Daha dikkat ve el becerisi gerektiren dhi yöntemini mutlaka işinde uzmanlaşmış cerrahların yapması gerekir. Dhi saç ekimi fiyatları diğer yöntemlere oranla daha yüksektir.

Dhi Saç Ekimi Öncesi

Saç ekimi yaptırmak için tercih edebileceğiniz dhi saç ekimi tekniği öncesinde dikkat etmeniz gereken hususlar vardır. İşlem öncesinde en doğru kararları vermeniz gerekir. Alkol ve sigara alımını 1 hafta öncesinden kesmeniz gerekir. Dhi saç ekimi fiyatları daha uygun olan bir klinik tarafından hizmet alabilirsiniz. Fiyat bakımından uygun olduğu kadar güvenilir olmasına da önem vermelisiniz.

Dhi Saç Ekimi Yaptıranlar

Günümüzde dhi saç ekimi tekniği ile işlem yaptıran bireylerin olumlu sonuçlar aldığı görülüyor. Acısız ve ağrısız bir işlem olduğundan dolayı sürecin oldukça rahat olduğu söyleniyor. Çevrenizde dhi tekniği ile saç ekimi yaptıran bireyler varsa danışıp merak ettiğiniz bilgileri de alabilirsiniz.

Dhi Saç Ekimi Sonrası

Dhi yöntemi ile saç ekimi sonrasında bölgeyi güneş ışığından korumanız gerekir. Su ile temas ettirmekten kaçınmalısınız. Beslenme ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerekir. Saç köklerinizin daha çabuk iyileşme göstermesi açısından mutlaka sağlıklı beslenmeniz gerekir. Sigara ve alkol kullanımından 1-2 ay uzak durmalısınız. Böylelikle daha kısa sürede olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Dhi Saç Ekimi Yorumları

Genetik saç dökülmesi ve bölgesel kellik yaşayan bireylerin en sık tercih ettiği saç ekim yöntemi dhi yöntemidir. Bu yöntem ile ekim yaptıran bireyler daha kısa sürede sonuç aldıklarını belirtiyor. Avantajının daha fazla olduğunu belirten bireylerin en memnun kaldıkları konulardan biri de acı ve ağrı olmaması oluyor.

Dhi Saç Ekimi Fiyatları

Saçlarınızda meydana gelen dökülme zaman içerisinde kellik oluşmasına neden olabilir. Bu durumda saç ekimi estetiğinden yararlanabilirsiniz. Daha kısa süre içinde olumlu sonuç alabilmek için dhi yöntemini tercih edebilirsiniz. Dhi saç ekimi fiyatları diğer tekniklere oranla daha yüksek fiyatlıdır. Fakat yapılan kampanya ve indirimler sayesinde daha uyguna hizmet alabilirsiniz. Sizler de dhi tekniği sayesinde acı ve ağrı hissetmeden kısa süre içinde doğal ve gür görünümlü saçlara sahip olabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için https://tr.primehtc.com/dhi-sac-ekimi/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.