ERTUĞRUL ERSOY GAZİANTEP FK'DA

ERTUĞRUL ERSOY GAZİANTEP FK'DA
OLAY SPOR'UN günler önce duyurduğu Ertuğrul Ersoy transferi gerçekleşti.

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Fransa Lig 2 takımlarından Le Havre’de forma giyen Milli futbolcu Ertuğrul Ersoy ile satın alma opsiyonuyla 1.5 yıllık kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Yeni transfer Ertuğrul Ersoy, Başkan Vekili Cevdet Akınal’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.

ERTUĞRUL ERSOY KİMDİR?

13 Şubat 1997 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelen Ertuğrul, futbola Gölcükspor alt yapısında başladıktan kısa süre sonra Bursaspor’a transfer oldu. Stoper mevkisinde forma giyen Ertuğrul, mücadeleci kimliğiyle adından söz ettirmeyi başardı. Bursaspor’da profesyonel olan Ertuğrul, daha sonra Çaykur Rizespor formasını da terletti. Bursaspor’a döndükten sonra kaptanlık görevini de üstlenen Ertuğrul, 2019 yılında Fransa Ligi takımlarından La Havre’ye transfer oldu. Türkiye A Milli Takımımızda da iki kez forma giyen genç futbolcu, alt yaş kategorilerinde ise tam 64 kez forma giydi. Kariyerinde 159 resmi müsabakaya çıkan 23 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki süreçte kırmızı-siyahlı armamızın başarısı için ter dökecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.