BU ADAM NE İSTİYOR?

BU ADAM NE İSTİYOR?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde kriz haline gelen Teknik Direktör Sumudica konusu, bardağı iyice taşırdı. Kulübü ve şehri küçük düşürücü açıklamalarda bulunan Rumen hocanın, kulüpten istediği ne? İşte ayrıntılar… Sumudica, yüksek miktarda para istiyor ve iki yıllık sözleşme talep ediyor.

GAZİANTEP FK’DAN NE ALIYOR?
Sezon başından buyana her maç sonrasında yeni sözeşme talebinde bulunan ve Romanyalı gazetecilere açıklama yaparak kulübe mesaj gönderen Teknik Direktör Marius Sumudica, yıllık 920 bin Euro para alıyor. Bununla birlikte yardımcılarının da aldığı eklenince 1.2 milyon Euro para alıyor. Artı, puan başına prim alan Rumen hoca, 240 bin Euro da öyle cebine indiriyor. Toplamda 1 milyon 440 bin Euro alıyor. Bu paralara rağmen sözleşme yenilemek isteyen Sumudica, yönetimi ve şehri zor durumda bırakıyor.

KULÜPTEN NE KADAR İSTİYOR?
Şu andaki sistemde Gaziantep Futbol Kulübü’nden 1 milyon 600 bin Euro’ya yakın para alan Rumen teknik direktör, hem iki yıllık sözleşme istiyor, hemde yıllık ücretinde zaman talip ediyor. 1 milyon 900 bin Euro isteyen Teknik Direktör Sumudica’nin Fatih Terim dahil, Türkiye’de bir çok teknik direktörün bu parayı almadığı öğrenildi.

AYRANLI MESAJ VERDİ
Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankaragücü maçı sonrasında basın toplantısına elinde ayran ile gelerek, ‘Çok yorumldum, ayran yorgunluğumu alıyor” diyerek yönetime mesaj verirken saha içerisinde maçtan sonra ise göbek atıp parmaklarını ıslatıp para işareti ile yönetime mesaj gönderdi. “Ayran içip, ayrı düşmeyelim” mesajı veren Rumen teknik adamın yaptığı bu hareket dikkatlerden kaçmadı.

SİVAS’TA TEKLİFİ KABUL ETMEDİ
Romanya’daki açıklamalarından sonra Sivasspor maçı öncesi harekete geçen Gaziantep Futbol Kulübü yönetimi, Teknik Direktör Sumudica ile otelde bir görüşme gerçekleştirdiler. Kulüpte, futbolculara ve çalışanlara hediye olarak dağıttığı 80 bin Euro’yu vermek isteyen yönetim aynı zamanda, kendisine 1 yıllık sözleşme önerdi. Bunu kabul etmeyen Sumudica, hem maaşında artık istedi hemde 2 yıllık sözleşme talebinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.