Müslüm Özmen İSYAN ETTİ!

Müslüm Özmen İSYAN ETTİ!
Müslüm Özmen İSYAN ETTİ!

Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, Radyospor’a yaptığı açıklamalarda hedeflerinin ilk beşe girmek olduğunu, Sa Pinto tercihlerini, eski teknik direktör Sumudica’yı ve merak edilen birçok konuyu dile getirdi.

Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen gündeme dair açıklamalar yaptı.
Radyospor'a konuk olan Müslüm Özmen, Gaziantep FK'nın hedefinin ilk beş içerisinde yer almak ve sezonu bu noktada bitirmek olduğunu ifade etti.

Hedef ilk beş
Denizlispor galibiyetinin kendi açılarından çok önemli olduğunu belirten Müslüm Özmen; "Bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Bizim ilk beş hedefimiz var. Bu hedefi tutturmamız için Denizlispor maçını mutlak kazanmamız gerekiyordu. Kazanma arzusu ile başladık. İlk yarıda biraz zorlansak da ikinci yarıda rahatladık. Oyuncu değişikliklerinin de olumlu katkısı oldu ve rahat bir galibiyet aldık. Bundan sonraki maçlarda da inşallah ilk beş hedefimizi muhafaza edecek sonuçlar almayı hedefliyoruz. Denizlispor'a da başarılar diliyoruz. Sevdiğimiz kardeş kulübümüz. İnşallah önümüzdeki sezonda da bizimle devam ederler.” dedi.

Sa Pinto neden tercih edildi?
Rumen teknik adam Marius Sumudica'dan memnun olduklarını ancak yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını dile getiren Özmen, "Sumudica Hocamızdan çok memnunduk ve çok da iyi gidiyorduk. Hocamız ayrıldığında lig üçüncüsüydük. Hatta bir günlüğüne de lider de olmuştuk. Sumudica ile zirvedeyken ayrıldık. Birtakım uyuşmazlıklar oldu. İş hayatında da normal hayatta da bu oluyor. Bunlar normal şeyler. Tabii daha sonra sisteme uygun hoca arayışımız tabii ki oldu. Bir akım alternatifler gündeme geldi. Yönetim kurulunda eleme usulü ile finale kalanlar oldu. Bunların içinden de Sa Pinto seçildi. Çalıştığı kulüpler iyi takımlar. Biraz süre sıkıntısı beni kaygılandırmıştı çalıştığı kulüplerde ama daha iyi olur ve olacak. Zaten bizim oturmuş hakikaten çok yüksek kapasiteye sahip bir oyuncu gurubumuz var. İnanın oynatamadığımız oyuncular için benim de içim sızlıyor. Genç yetenekli oyuncularımız var. Oyuncu grubumuzun kalitesine güveniyoruz. Kulüp olarak doğruları yapmaya çalışıyoruz. Bu hepimizin başarısı olacak. Bu sadece bir hoca başarısı olmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Sumudica yorumu
Sumudica'nın söylediklerinin yanlış anlaşılmış olabileceğini ifade eden Müslüm Özmen, "Başkanımızın Sumudica hakkında söylediklerine saygı duyuyorum fakat ben Sumudica'yla çok yakın çalıştığım için onun karakterini çok iyi biliyorum. Sumudica aklına geleni söyleyen daha çok doğaçlama konuşan birisi. Yanlış anlaşılmış olabilir ama zaten işin özünde neyin ne olduğunu giderken yapmış olduğu konuşmada da söyledi. Bu kulübün değerini, şehrin önemini ve katkısını söyleyerek gitti. Hala da bunu söylüyor. O tip söylemlerini maçlardan sonra adrenalin çok yüksek olabiliyor. Onun için oradaki söylemler farklı algılanabiliyor. Onun için biz takımız, ekibiz, şehiriz onun için başarıyı tek başına kimsenin kabullenmesi mümkün değil." dedi.

Günay, A Milli Takımı hak ediyor
Bu sezon performans ile göz dolduran Günay Güvenç'in milli takıma çağrılması gerektiğini vurgulayan Müslüm Özmen, "Buradan tekrar söylüyorum; Günay Güvenç A Milli Takımı hak ediyor. Aynı şekilde sağ bekimiz Oğuz Ceylan, yine potansiyeli olan Enver Cenk Şahin, Furkan Soyalp, Güray Vural var. Bizim yerli oyuncu kalitemiz çok iyi. Bizim takımımızdaki her oyuncumuz çok değerli. Oynayan da oynamayan da hepsi de gerçekten çok iyi ve kıymetli oyuncular. Takımın yakaladığı bir başarı var. 46 puanda ligin Hatayspor ile birlikte altıncı ve yedincisi konumundayız. Alanyaspor ile aramızda üç, dördüncü sıradaki Trabzonspor ile aramızda altı puan var. Alanyaspor ve Hatayspor yerlere göklere sığdırılmıyor bunu bazı basın mensubu arkadaşlarımız paylaşıyorlar. Bizim bu başarımız çok görülmüyor sürekli başka olaylarla gündeme geliyoruz. Burada bir başarı varsa mutlaka bunun da bir karşılığı vardır. Yanlışlarla buraya gelinemezdi." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.