Bestelediği şarkıyı tüm dünyaya duyurmak istiyor

Bestelediği şarkıyı tüm dünyaya duyurmak istiyor
Bestelediği şarkıyı tüm dünyaya duyurmak istiyor

Gaziantepli Müzisyen Hanifi Gökhan, "Bugün de yarın da çok güzel olsun" adlı şarkıyı besteleyerek bütün dünyaya mesaj vermek istiyor.

Geçen yılOsmaniyeli 257 şehidin anısına her biri için ayrı ayrı şarkılar besteleyen, şarkıların sözlerini şehitlerin fotoğrafları ile birleştirdiği tabloları da ailelerine armağan eden Gökhan, şimdide pandemi sürecinde halka moral olması ümidiyle "Bugün de yarın da çok güzel olsun" adlı eseri tüm dünyaya duyurmaya hazırlanıyor.

Söz ve müziğin kendisine ait olan eseri için klip de çekme planı yapan Gökhan, çalışmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştırmak istiyor.

Müzisyen Hanifi Gökhan, AA muhabirine, bestelediği eseri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın nezdinde tüm dünyaya moral ve dua olmasını ümit ettiğini ifade etti.

Eserine güvendiğini belirtenGökhan, şöyle konuştu:

"Müzik Koordinatörü Ferhar Er ağabeyim ilestüdyo ortamında bestelediğim şarkıyı hayata geçirmek istiyoruz.Usta şair Bestami Yazgan ise bestelediğim esere iki kıta şiiri ile destek verdi. Osmaniye'ninToprakkale ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Daşöz ise bizlere her türlü imkanı sağladı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler şair, müzisyen ve bestekar olarak halkımızın durumunu göz ardı edemezdik. Bu eserleri besteleyerek halkımıza umut saçmak ve onların yüreklerinde bir ferahlık hasıl olmasını sağlamak istiyoruz. İnşallah başaracağız. Eserimize klip çekerek halkımıza ve tüm dünyaya 'Bismillah' diyerek huzur ve mutluluk saçmayı düşünüyoruz.İnsanlarımıza moral vermeyi düşünüyoruz. "

2020 yılının kötü anılarla geçtiğini belirten Gökhan, "Bu yıl deprem, askerimizin cephede mücadelesi, iç ve dış düşmanlar, çoğaldı. Halkımız, moral olarak çöküntü içinde kaldı. Ayrıca pandemi süreci var. Hiç kimse istediklerini yapamıyor. Tabi devletimizin büyük mücadelesi var. Cumhurbaşkanımız ve askerimizin yanında olmak için böyle bir eser besteledik. Bugün de yarın da çok güzel olsun dedik. Hep dua ettik. Öyle bir çağa gelelim ki tüm dünya al bayrağımızın gölgesinde huzur bulsun." diye konuştu.

Eseri zor şartlar altında bestelediklerini anlatan Gökhan,besteledikleri eseri tüm dünyaya armağan edeceklerini ve bu şekilde mesaj vereceklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.