Esnaf kepenk kapatıyor, çiftçi traktörünü satıyor

Esnaf kepenk kapatıyor, çiftçi traktörünü satıyor
Gelecek Partisi Gaziantep il başkanı Bekir Öztekin, esnafın kepenk kapattığını, çiftçinin traktörünü sattığı bir Türkiye gerçeğinde hükümetin toz pembe bir görüntü ortaya koyduğunu söyledi.

Bütün bu gerçeklerin görmezden gelindiğini ve gündemin sürekli değiştirilmeye çalışıldığını belirten Öztekin, “Algı ile milleti yönetmeye çalışan hükümetin yaptığını herkes görüyor. Bu millet kendini adam yerine koymayanları unutmaz” dedi.

13 şehitten dolayı yüreklerinin yandığını anlatan Öztekin, “Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ben tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizde bir tek terörist kalmayınca kadar mücadele etme konusunda destek olduğumuz ilan ediyoruz. Kimse terörden beslenip barış vaadinde bulunmasın.” dedi.

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile Kahramanmaraş’ta il divan toplantısına katılacaklarını belirten Öztekin, “Halkla buluşacaktık, esnafa inecektik. Ancak 13 şehidimizden dolayı planlanmış bütün programları iptal ettik. Biz bunu yaparken Ak Parti il kongrelerini iptal etmiyor. Pandemiye rağmen yan yana oturuyor. Madem Suudi kralının ölümünde 3 gün yas ilan ediyorsun, niye 13 şehidimiz var iken kongrelerini iptal etmiyorsun. Bu milletin dönüp buna bakması lazım. İnsanların vicdanıyla alay mı ediyorsunuz ? İktidarın bütün bu durumda dönüp kendisine bakması ve hesaba çekmesi lazım”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.