HAKEMLER GÜVEN ARIYOR

HAKEMLER GÜVEN ARIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, tribünden izlediği Beşiktaş maçında iyi oynamalarına rağmen yine hakem hatalarıyla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Fenerbahçe ve Gaziantep FK’nın hakemlerle ilgili itirazları olduğunu dile getiren Özmen, önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de hakem konusunda bir değişim olduğunu ve herkesin umutlandığını dile getiren Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, bu değişim sonrasında hakemlerin daha çok hata yaptıklarını ve eleştirildiğini dile getirdi.

DAHA İYİ SONUÇLAR ALACAĞIZ
Kırmızı-Siyahlı takımın Asbaşkanı Müslüm Özmen, “Gaziantep Futbol Kulübü olarak iyi durumdayız. Yukarılarda yer almak istiyoruz. Şu anda takımımız toparlanmış durumda. Bir teknik adam değişiminden sonra ister istemez kayıplar olacaktır. Hocamız ve futbolcularımız uyum sağladı. Ben daha iyi sonuçlar alınacağına inanıyorum” dedi.

HAKEM HATALARI CAN YAKIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü olarak hakemlere her zaman güven duyduklarını ancak yapılan hataların ise affedilir gibi olmadığını dile getiren Özmen, “Hakemlerimiz de etten kemikten. Hata yapabilir. Ama yapılan hatalar takımların emeklerine neden oluyor. Çok maçta hakem hataları nedeniyle puanlar kaybettik. Ve TFF’ye itirazda bulunduk. Yine bulunacağız. Çünkü, bu kentin ve kulübün menfaatleri herşeyten önemli. Hakemler bir güven arıyor. Onun içinde hata üzerine hata yapıyorlar. Dilerim bu hatalar biter. Bizde Gaziantep Futbol Kulübü olarak oyunumuzu oynar en iyi sonucu almaya bakarız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.