VE... PİNTO İMZALADI

VE... PİNTO İMZALADI
Gaziantep Futbol Kulübü Yeni teknik direktörü Pinto ile sözleşme imzaladı.

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük görevi için Portekizli başarılı çalıştırıcı Ricardo Sa Pinto ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

48 yaşındaki Portekizli teknik direktör Sa Pinto, Kulüp Başkan Mehmet Büyükekşi ile yöneticiler Müslüm Özmen, Mahsum Altunkaya, Erhan Özmen, Yusuf Demsoy, Hayrullah Kubba ve Mehmet Ziylan’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeyi imzaladı.

Ricardo Sa Pinto kimdir?

10 Ekim 1972 tarihinde Portekiz’in Porto kentinde dünyaya gelen Ricardo Sa Pinto, futbolculuk kariyerinde gösterdiği performansla ülkesinin unutulmaz isimleri arasına adını yazdırmayı başardı. Tam 45 kez Portekiz A Milli Takımı’nın formasını terleten Sa Pinto, teknik direktörlük kariyerinde de bir çok önemli kulüpte görev yaptı. Sporting Lisbon ile 2012 yılında teknik direktörlük serüvenine başlayan Sa Pinto’ya futbol camiası tarafından “The Lion Heart” (Aslan Yürekli) lakabı takıldı. Başarılı teknik adam bundan sonraki süreçte kulübümüzün başarısı için görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.