Özlem’in sır perdesi çözüldü... SEVGİLİ İNTİHARI MI?... 6 aylık bebeğiyle intihar eden Özlem’in neden intihar ettiği belli gibi!

Özlem’in sır perdesi çözüldü...  SEVGİLİ İNTİHARI MI?...  6 aylık bebeğiyle intihar eden Özlem’in neden intihar ettiği belli gibi!
Özlem’in sır perdesi çözüldü... SEVGİLİ İNTİHARI MI?... 6 aylık bebeğiyle intihar eden Özlem’in neden intihar ettiği belli gibi!

Gaziantep’te 3 gün önce Güvenevler mahallesinde meydana gelen olayda 26 yaşındaki Özlem K.’nin 6 aylık bebeğiyle intihar etmesinin perde arkasındaki “Sır” nihayet Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Masası ekiplerince yoğun bir çalışma sonunda çözüldüğü belirtildi.
KOCASI HAPİSTE
26 yaşındaki Özlem K.’nin kocasının bir çok suçtan dolayı hapiste olduğu ve aralarınında sürekli bozuk olduğu ileri sürüldü.
ÖZLEM’İN SABIKASI VAR
26 yaşındaki Özlem K.’nın tabancıyla karnına sıkarak, intihar etmesi bir çok soruları gündeme getirirken, yapılan araştırmalarda Özlem’in bir çok sabıka kaydının ortaya çıktığı öne sürüldü.
SEVGİLİ VAR İDDASI
26 yaşındaki Özlem K’nın sevgilisi olduğu iddia edilirken ve telefonda tartışmaları sonunda intihar etmesine neden olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.