Beşiktaş’ın ilgilendiği Alexandru Maxim Kayseri maçında oynayacak mı?

Beşiktaş’ın ilgilendiği Alexandru Maxim Kayseri maçında oynayacak mı?
Gaziantep FK’da Smudica ile yollarından ayrılmasından sonra takımdaki bir diğer Romanyalı Alexandru Maxim, Beşiktaş yolunda…

Bugün saat: 16.00’da Kayserispor’u ağırlayacak olan Gaziantep FK’da, bu sezon 9 gol atan 10 numara Maxim’in oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu.Beşiktaş’ın kendisine olan ilgisinden sonra gemileri yakan ve hafta içinde ayrılmak için izin isteyen Alexandru Maxim’in isteksiz tavırları nedeniyle bugün Erdal Güneş tarafından kadroya alınmaması gündeme geldi.

MAXİM GİTMEK İSTİYOR

30 yaşındaki futbolcunun Gaziantep FK ile 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon 19 maça çıkan Maxim, ligde 9 kupada 1 kez fileleri havalandırdı. Maxim’in de Beşiktaş’ta forma giymeye son derece sıcak baktığı gelen haberler arasında. Transferdeki süreci ise Beşiktaş’ın Antep’e yapacağı resmi teklifin ciddiyeti belirleleyecek gibi gözüküyor.

KAYSERİ MAÇINDA YEDEK SOYUNABİLİR

Gaziantep FK’nın başında bulunan Smudica’nın takımdan ayrılmasından sonra Rumen Maxim’in de ayrılması gündeme gelirken, Erdal Güneş’in bugün Kayseri maçında nasıl bir duruş sergileyeceği merak konusu oldu. Maxim’i yedek soyundurabileceği konuşulan Güneş’in, iddiaların aksine Maxim’i ilk 11’de başlatarak daha yüksek bir rakamlara satma planı üzerinde durduğu öğrenildi.

KAYSERİ'DE ALİBEC YOK!

Gaziantep FK ligin 19.haftasında bugün evinde Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma öncesi dün Gaziantep'e gelen Sarı-Kırmızılı ekipte 6 futbolcu forma giyemeyecek. Son oynanan Yukatel Denizlispor ve Yeni Malatyaspor maçlarında sahaya on birde çıkan Rumen forvet Alibec'in sakatlığı nedeniyle bugün forma giyemeyeceği öğrenildi. 23 kişilik kafile ile Gaziantep'e gelen Hes Kablo Kayserispor'da Denis Alibec, Silviu Lung, Ömer Uzun, Miguel Lopes, İlhan Depe ve Karahan Yasir Subaşı forma giyemeyecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.