Vali Gül ve Başkan Fadıloğlu, Ender Alüminyum'u ziyaret etti

Vali Gül ve Başkan Fadıloğlu, Ender Alüminyum'u ziyaret etti
Gaziantep Valisi Davut Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ender Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünal Ercan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ercan'la bir araya geldi.

Gaziantep Valisi Davut Gül ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ender Alüminyum'u ziyaret etti. Gül ile Fadıloğu, Ender Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünal Ercan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ercan'la bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan ziyarete ilişkin, "Valimiz Davut Gül, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Ender Alüminyum Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı" açıklaması yapıldı.

ENDER ALÜMİNYUM

Ender Alüminyum Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2005 yılında Gaziantep 4. Organize Sanayi de 56.000 m2 lik fabrika alanındaki modern tesislerinde üretime başlamıştır.

Kuruluşundan bu yana sürekli gelişimi dikkate alan Ender Alüminyum, Orta Asya, Avrupa, Balkan ülkeleri, Afrika ve Arap ülkelerine ihracat yapmaktadır. Marka bilinirliğinin artması için ve ülkemizin alüminyum sektöründe önemli bir marka olması konusunda sürekli yatırımlarına devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.