SUMUDİCA PARAYI ALDI VE GİTTİ!

SUMUDİCA PARAYI ALDI VE GİTTİ!
SUMUDİCA PARAYI ALDI VE GİTTİ!

Gaziantep Futbol Kulübü’nün yolları ayırdığı ve işine son verdiği teknik direktör Marius Sumudica, sözleşmesini feshetmeden Vakıfbank’a gitti. Rumen teknik adam, sezon sonuna kadar olan alacaklarını aldıktan sonra sözleşmesini feshederek Gaziantep’ten ayrıldı. Kırmızı-Siyahlı yöneticilerin Rumen hocaya, 1 milyon TL’ye yakın ödeme yaptığı öğrenildi.

Sivasspor karşılaşmasından sonra yaptığı açıklamalarda şehri küçük düşürücü ifadeler kullanması sonrasında görevine son verilen Teknik Direktör Marius Sumudica, sözleşmesini feshederken önce parasını aldı sonra notere gitti. Kırmızı-Siyahlı yöneticilerle masaya oturup anlaşma sağladıktan sonra Vakıfbank Şehitkamil Şubesi’ne giden ve banka müdürüyle bir araya gelen Rumen hocanın 1 milyon TL’ye yakın parasını alıp gittiği öğrenildi.

NE KADAR PARA İSTEDİ?
Gaziantep Futbol Kulübü’nden toplamda 1 milyon 600 bin Euro’ya yakın paraya anlaştığı öğrenilen Teknik Direktör Marius Sumudica’nın fesih sonrasında 1 milyon TL’ye yakın para aldığı gelen bilgiler arasında. Vakıfbank Şehitkamil Şubesi’ne giderek parasını hesabına gönderten ve daha sonra notere giden Rumen teknik adam dinlenmek için Romanya’ya gitti.

YÖNETİMDEN SÖZLEŞME ŞOKU
Teknik Direktör Marius Sumudica ile sözleşmesi feshedilerken yönetim sözleşmede daha önce yazdığı bir maddeyi önüne koyarak Sumudica’nın alacağı 1 milyon 600 bin Euro’ya yakın parayı ödemekten kurtuldu. Rumen teknik adam bu maddeyi görerek adeta şok olurken, sezon sonuna kadar alacaklarında düşülerek 1 milyon TL’ye yakın parayı alıp gitti. Yönetimin hamlesi, Rumen teknik adamı şaşırttı.

BANKAYA BÖYLE GELDİ
Gaziantep FK ile yollarını ayırdıktan sonra önce alacaklarının ödenmesini isteyen rumen teknik direktör, gizli bir şekilde Vakıfbank Şehitkamil Şubesi’ne geldi. Burada işlerini halleden Sumudica, daha sonra yine gizli bir şekilde notere giderek sözleşmesini feshetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.